Acasă Animatia romaneasca Proiectie speciala de Halloween

Proiectie speciala de Halloween

154
0

LUCKY_stil_principal Proiectie speciala de Halloween Proiectie speciala de Halloween LUCKY stil principal 1024x576

Comunicat de presa:

Vineri, 31 octombrie, puteți viziona la ceainăria La un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25) începând cu ora 19:30 o proiecție specială de trei scurtmetraje românești care vă vor speria, vă vor intriga și vă vor pune pe gânduri. Vă vor aștepta și surprize dulci, veți primi din partea casei fursecuri înfricoșător de gustoase special create pentru Halloween.

Cele trei scurtmetraje ce vor fi proiectate sunt:

Lucky – o animație stop-motion excelent realizată despre izolare. Un scurtmetraj cu o atmosferă intensă și apăsătoare semnat de Alexandra Botău.

Lumină Firavă – un scurtmetraj realizat de Bogdan Drumea si Florina Dumitrache. Intr-un apartament de moda veche, Victor si Marta asteapta sfarsitul lumii. In jurul lor luminile se sting, iar atmosfera de afara devine din ce in ce mai apasatoare.

Donna must die! – Un scurtmetraj cu accente de film noir, cu inserții de comedie neagră, care sigur vă va duce cu gândul la filmele lui Tarantino. Filmul îi are în distribuție pe Dorian Boguta și Valeria Cristia și este realizat de Ismail Jamaludin și Dragos Dulea.

Intrarea este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here