Acasă Stiri ProVideo a lansat DVD-ul SCOOBY-DOO! Batman: cel viteaz si cel intelept

ProVideo a lansat DVD-ul SCOOBY-DOO! Batman: cel viteaz si cel intelept

207
0

După ce l-a salvat pe Scooby-Doo și banda lui de niște ticăloși cu adevărat periculoși, Batman apelează la ajutorul lui Mystery Inc. pentru a-l ajuta să-și rezolve unul dintre puținele cazuri nerezolvate, când apar noi informații. Între timp, ei trebuie să se ocupe și de un nou personaj misterios, care se numește „Manta Crimson”, si care intenționează să preia Gotham City.

Scooby-Doo-&-Batman-The-Brave-and-the-Bold-DVD_3D-pack ProVideo a lansat DVD-ul SCOOBY-DOO! Batman: cel viteaz si cel intelept ProVideo a lansat DVD-ul SCOOBY-DOO! Batman: cel viteaz si cel intelept Scooby Doo Batman The Brave and the Bold DVD 3D pack

Regie: Jake Castorena
Distributie: Kate Micucci, Tara Strong, Matthew Lillard
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
Format: DVD

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here