Puteti deveni vloggeri oficiali ai televiziunii Cartoon Network #concurs #CNVlogIt

Cine are copil vlogger? 🙂 Il puteti inscrie la singurul concurs de vloggeri dedicat copiilor din Romania. Competitia este organizata de Cartoon Network, singura televiziune care promoveaza numai animatie. Televiziunea isi propune sa sustina copiii pasionati de vlogging si le ofera sansa de a-si dezvolta talentul pe care il au, putand deveni chiar vloggeri oficiali ai Cartoon Network.

Acceseaza vlogit.cartoonnetwork.ro pentru mai multe informatii. Fiecare concurent trebuie sa realizeze minimum doua vlogguri din patru, cate unul pe saptamana. Postarile vor fi jurizate de cunoscutul vlogger Vasco Tataru, pe baza originalitatii, creativitatii si tehnicii folosite.

Finalistii il vor intalni personal pe Vasco Tataru, iar marele castigator va primi o camera GoPro, va putea urmari primul noile seriale, videoclipuri si aplicatii CN si va primi premii si invitatii in exclusivitate la evenimentele CN.

Cartoon Network si vloggerii care se califica in finala concursului pot conveni de comun acord sa colaboreze in cadrul unor proiecte sau initiative viitoare.

In fiecare saptamana, Cartoon Network va stabili o provocare despre care sa vorbesti pe vlog.

Prima provocare: Ai nevoie sa urmaresti un episod din Sa-nceapa aventura inainte ca ziua sa poata incepe? Sau doresti sa petreci o intreaga dupa-amiaza umarind Gumball sau Ben 10? Ne-ar placea sa auzim de la tine dupa ce show de pe Cartoon Network esti innebunit(a)! Tine minte ca vlogul tau poate acoperi si alte lucruri care se petrec in viata ta si ca o inregistrare de vlog nu trebuie sa dureze mai mult de 5 minute.

Cum se implica parintii?
Toti copiii care apar intr-un vlog inscris in acest concurs trebuie sa obtina mai intai permisiunea parintelui sau a tutorelui lor. Aceasta se poate face fie in format video, fie printr-un formular pus la dispozitie in linkul Participa acum – vlogit.cartoonnetwork.ro.

„Video blogging-ul pe platformele de social media a devenit una dintre modalitatile preferate ale copiilor de a-si petrece timpul liber, YouTube fiind cea mai populara platforma online in randul tinerilor. Copiilor le place sa-si urmarească prietenii in timp ce acestia prezinta noi produse sau cand pleaca in diferite aventuri sau cand vorbesc despre viata lor de zi cu zi. Primim foarte des filmulete si idei de scenarii de la fanii Cartoon Network care se inspira din serialele noastre, de aceea ne-am dorit sa le incurajam creativitatea uimitoare. CN Vlog It reprezinta o oportunitate pentru cei mici sa invete, sa se inspire, sa se distreze si sa fie ei insisi. Pentru noi, a fi diferit inseamnă a fi unic”, a declarat Malgosia Chapman, Vice-președinte Brand & Content Engagement, Europa Centrală și de Est, Turner.

Concursul se deruleaza in perioada 31 iulie – 11 septembrie, si este destinat copiilor intre 6 si 16 ani.