Ralph-Strică-Tot, cea mai nouă animaţie Disney, pe marile ecrane din 2 noiembrie

“Ralph-Strică-tot/ Wreck it Ralph”, cea mai nouă animaţie marca Disney, inspirată dintr-un joc video al anilor ’80, o comedie delicioasă şi palpitantă, va rula pe marile ecrane din România începând cu data de 2 noiembrie.

Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situaţiile critice şi devine astfel eroul preferat al tuturor. Sătul să fie mereu personaj negativ, Ralph preia controlul şi decide să pornească într-o călătorie prin mai multe generaţii de jocuri video, pentru a dovedi că merită şi el, la rândul său, să fie un erou.

Regizorul filmului, Rich Moore, explică: “Ralph este personajul negativ al unui joc video al anilor ’80, care se întreabă, după ce a jucat timp de 30 de ani rolul dat, dacă aceasta este menirea lui adevărată. Ca mulţi dintre noi, încearcă să rezolve o problemă personală interioară cu o soluţie exterioară: încearcă să câştige o medalie. El crede că această medalie îi va aduce respectul şi simpatia de care se bucură Felix-Reapară-Tot. De fapt, prin această călătorie, Ralph înţelege că personalitatea lui nu depinde de rolul dat şi că poate face ce îşi doreşte”.

“Trăsăturile sufleteşti reprezintă emblema producţiilor Disney şi sunt, de asemenea, punctul de pornire al animaţiei Wreck-It-Ralph. Este unul dintre cele mai amuzante filme la care am lucrat – isteţ şi frumos. Dar mai ales, te suprinde prin sufletul pe care il are un presupus personaj negativ”, completează Jon Lasseter, producătorul executiv al animaţiei.

Filmul este unul potrivit pentru toate vârstele, mesajul său fiind unul complex şi emoţional: deşi personajul principal este unul desprins din jocurile video, problema sa este una umană, pe care au experimentat-o, probabil,o parte dintre spectatorii filmului, într-o formă sau alta. Răzvrătirea împotriva unui rol dat şi lupta pentru a-şi construi propriul destin este atât dorinţa lui Ralph-Strică-Tot, cât şi a multora dintre spectatorii săi.

“Un film animat bun, cum este acesta, îndeplineşte foarte bine trei roluri: spune o poveste fascinantă şi surprinzătoare, care ţine spectatorii ţintuiţi de scaunele de cinematograf, aduce personaje memorabile şi atrăgătoare şi pune atât povestea, cât şi personajele acestea într-o lume credibilă”, adaugă Lasseter, motivând de ce Ralph-Strică-Tot este una dintre cele mai bune animaţii la care a lucrat.

Ralph-Strică-Tot este un film care îi va înduioşa şi îi va amuza în acelaşi timp pe iubitori de poveşti fermecătoare şi emoţionante.

www.disney.ro/ralph-strica-tot