Recomandari Boomerang pentru luna noiembrie

Sylvester & TweetyMISTERELE LUI SYLVESTER ȘI TWEETY
EPISOADE NOI

Premiera: sâmbătă, 2 noiembrie, la 14:15
Difuzare: sâmbăta și duminica, la 14:15

Bunica are o agenție de detectivi și rezolvă mistere în toată lumea, împreună cu Sylvester și Tweety. Sylvester tot mai încearcă, din când în când, să-l mănânce pe Tweety, dar în general cei doi se înțeleg destul de bine.

În noile episoade, detectivii noștri demască din întâmplare o invazie extraterestră, apoi investighează furtul trofeelor la un festival de film și călătoresc în Egipt pentru a căuta un arheolog dispărut. Însoțiți-i în aventurile lor extraordinare, numai la Boomerang!

GarfieldORA LUI GARFIELD
SPECIAL

Difuzare: sâmbăta la 19:00

Știați că prima bandă desenată cu Garfield a fost creată acum mai bine de 30 de ani?

Între timp, acest motan portocaliu gras, leneș, egoist și amuzant, căruia îi place doar să doarmă, să se uite la televizor și să se distreze, a devenit un adevărat erou. Viziunea lui asupra lumii se concentrează în cugetări precum “Nu am mereu dreptate, dar nu mă înșel niciodată!“ Familiarizați-vă cu filosofia lui Garfield, în noiembrie, la Boomerang!

KryptoKRYPTO, CÂINELE EROU
EPISOADE NOI
Episoade noi

Premiera: luni, 4 noiembrie, la 13:20
Difuzare: de luni până vineri la 13:20

Serialul Krypto, câinele erou, urmărește aventurile unui câine cu puteri extraordinare de pe planeta Krypton.

Cu abilități precum superforță și vedere în infraroșu, Krypto trece prin tot felul de peripeții împreună cu prietenul lui cel mai bun, băiețelul în vârstă de nouă ani pe nume Kevin Whitney.

Boomerang difuzează desene animate îndrăgite de întreaga familie, precum serialele clasice Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu aventurile amuzante ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat, sau Bugs Bunny. Boomerang este disponibil în 12 feed-uri în 13 limbi.

Cartoonito este programul dedicat preșcolarilor difuzat de postul de televiziune pentru copii Boomerang. Lumea Cartoonito este plină de imaginație și amuzament, iar copiii o pot descoperi urmărind seriale precum Orășelul Leneș, Banane în pijamale, sau Jelly Jamm.