Acasă Stiri Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior

284
0
||
||

Recomandari DC si DJ_decembrie Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Recomandari DC si DJ decembrie 512x1024Disney Channel

LANSARE BINNY ȘI FANTOMA
În luna decembrie telespectatorii vor avea ocazia să descopere mistere interesante în fiecare săptămână, în noul serial live action Binny și fantoma. Acțiunea se petrece în Berlin, unde adolescenta Binny se mută împreună cu părinții ei într-un conac vechi și descoperă ca are și un coleg de cameră – fantoma unui tânăr de 14 ani, Melchior, care a trăit în secolul 19 și nu știe cum a devenit fantomă. Deși complet diferiți, cei doi încearcă să deslușească împreună marele mister al trecutului lui Melchior.

Aventura începe pe 14 decembrie, de la ora 10:30. Noile întâmplări misterioase din Binny și fantoma vor fi difuzate la Disney Channel, în fiecare duminică, de la ora 10:30 și în reluare de la 15:50 sau 20:30.

SEZONUL II CIUDĂȚENI
Comedia animată Ciudățeni revine la Disney Channel România, în luna decembrie, cu creaturi și mai înfiorătoare, magie stranie și personaje noi, pline de haz. Aflați în vacanța de vară la Marele Unchi Stan, în sezonul II, cei doi frați Dipper și Mabel se străduiesc mai mult ca oricând să învețe istoria secretă a autorului necunoscut al Jurnalului #3. În tot acest timp, Stan lucrează la un proiect secret care ar putea aduce schimbări majore în subsolul Cabanei Misterelor.

Noi episoade din Ciudățeni, începând din 13 decembrie, în fiecare sâmbătă de la ora 11:00 și în reluare de la ora 15:50.

PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI
Începem luna cadourilor de Moș Nicolae, cu un program special de sărbători: Lista Moșului, de la 11:30, și un episod special din Copiii bionici, de la ora 09:30. Tot pe 6 decembrie, Disney Channel aduce pe micile ecrane spiritul Crăciunului în stilul New York, în Baftă Jessie, dar și magia unui Crăciun de Groază.
Odată ce se termină școala, sărbătorim vacanța de iarnă cu un program special – episoade duble din cele mai iubite seriale, filme se sezon sau ediții speciale de Crăciun. Printre filmele care nu trebuie ratate în această vacanță se numără Un Crăciun cu Peripeţii și Cel Mai Frumos Cadou De Crăciun.

 

Doctorița Plușica Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Doctorit  a Plus  icaDisney Junior

DOCTORIȚA PLUȘICA: ȘCOALA DE MEDICINĂ!
8-21 decembrie @ 10:30 și în reluare @ 19:20
Timp de 2 săptămâni, Doctorița Plușica își deschide o Școală de Medicină! Micii telespectatori vor afla ce tipuri de medici există și cu ce se ocupă fiecare doctor. Doctorița Plușica îi va învăța pe copiii curioși despre activitatea asistentelor medicale, a medicilor ORL și ce înseamnă să fii medic de gardă la urgențe, în episoadele speciale din luna decembrie.

DUPĂ-AMIEZE SPECIALE DE SĂRBĂTORI
În perioada sărbătorilor pregătim o mare bucurie pentru toți piticii…din 22 decembrie, în fiecare după-amiază și seară avem în program filme și episoade speciale: Grufalo, Puiul de Grufalo, Rățoiul norocos, Doamna și Vagabondul, Lista Moșului și multe altele.

Distracția începe de pe 22 decembrie și ține de luni până duminică, @ 13:35 și @ 19:00

Rățoiul norocos Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Recomandările lunii decembrie la Disney Channel și Disney Junior Ra  t  oiul norocos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here