Acasă Cronici Richard the Stork/ Barzoiul Richard (VIDEO dublat in romana)

Richard the Stork/ Barzoiul Richard (VIDEO dublat in romana)

1595
0

Pe marile ecrane din Romania ruleaza un film nou de animatie. Este vorba despre Richard the Stork/ Barzoiul Richard – coproductie Germania-Luxemburg-Belgia-Norvegia. Regia este semnata de Toby Genkel si Reza Memari.

Noul film de animatie european imi aduce aminte de Yellowbird/ Pene galbene, regizat de italianul Christian DE VITA. In ambele cazuri avem parte de un subiect asemanator – despre calatoria pasarilor din Europa in Africa. Scenariile sunt ok pentru micuti. Vizual, Barzoiul Richard este inferior productiei Pene galbene.

Richard este un vrabioi care e adoptat si crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge sa fie convins ca si el este barza, dar, cand berzele, pasari migratoare, o pornesc spre Africa atunci cand vine iarna, Richard isi da seama ca are o problema. Decis sa nu se lase infrant, Richard porneste pe urma familiei sale adoptive, asa cum poate: cu autobuzul, cu masina, cu trenul, cu vaporul. In aventurile sale extraordinare, Richard e insotit de o bufnita excentrica si un papagal iubitor de muzica disco.

Scenele cu papagal seamana cu cele din franciza Blue Sky, Rio. Nimic nu este original. Momentele cu pasarile de pe cabluri imi aduce aminte de un scurtmetraj de animatie de la inceputurile Pixar.

Pentru germani, asemenea film nu iese din tiparele productiilor de animatie pentru prescolari. In Germania se realizeaza multe filme si seriale de animatie pentru micuti. Acest film de animatie nu aduce nimic nou. Avem o poveste ok pentru micuti, cu pasari vorbitoare, aventura si momente amuzante. Este o comedie despre ce inseamna familie, prietenie si curaj.

Barzoiul Richard Richard the Stork/ Barzoiul Richard (VIDEO dublat in romana) Richard the Stork/ Barzoiul Richard (VIDEO dublat in romana) Barzoiul Richard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here