Să-i sărbătorim împreună! Noi episoade din Tom și Jerry la New York, pe Boomerang

Începând de luni, 7 februarie, ora 17:00, Boomerang va difuza noi episoade din serialul Tom și Jerry la New York. Difuzat de luni până vineri, serialul urmărește aventurile celor mai îndrăgite personaje prin orașul care nu doarme niciodată.

Pentru că în luna februarie este ziua de naștere a personajelor Tom și Jerry, îi sărbătorim împreună cu și mai multe momente amuzante! În plus, copiii se vor bucura zilnic de episoade din „Tom și Jerry se dau în spectacol”. De asemenea, în weekenduri vom putea urmări filmele mult iubite cu cele două personaje amuzante!

Despre serial
La fel ca în noul lungmetraj Tom și Jerry, ei trăiesc într-un hotel elegant, dar haosul lor nu se oprește în holul hotelului. Își continuă cursa prin Central Park, muzee gigantice, magazine universale, vagoane de metrou și multe altele. De asemenea, vor apărea personaje amuzante din lungmetraj.
Ce vor face Tom și Jerry?

O vedetă pop intră în hotel, dar se dovedește a fi un hoț! În același episod, prietenul lui Jerry, omida, se ascunde într-o floare pe care și-o dorea Tom. Ce se va întâmpla, oare, cu omida?
În alt episod, Tom și Jerry se trezesc pe o barjă de gunoi concurând împotriva unor șobolani vicleni. De asemena, un actor îi găsește pe Tom și Jerry în bagajele sale când se întoarce în Japonia.

Premiera episoadelor va avea loc pe 7 februarie, începând cu ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:00.

Episoade vechi din „Tom și Jerry se dau în spectatol” și filme speciale difuzate zilnic, în intervalul 17:00-18:00.