Acasă Animatia romaneasca Sebastian Cosor (ex MediaPro Magic) si Mihai Mitrica (directorul Anim’est), produc scurtmetrajul...

Sebastian Cosor (ex MediaPro Magic) si Mihai Mitrica (directorul Anim’est), produc scurtmetrajul de animatie WORLD WAR CUP (VIDEO)

216
0
||
||

Sebastian Cosor, cunoscut pentru creatia sa, Videopictura animata 3D Tipatul/ The Scream, premiata la festivaluri internationale, revine cu o animatie noua. Este vorba despre scurtmetrajul WORLD WAR CUP. Producator este Mihai Mitrica, directorul festivalului Anim’est.

Mai jos aveti teaser-ul productiei. Este o animatie CGI bine realizata care te duce cu gindul la productile mari din industria animatiei nord-americane. In teaser o sa vedeti doi batrini, veterani de razboi, stind pe o banca. Imaginea este impresionanta. Felicitari, baieti! Ati demonstrat ca animatia CGI de calitate poate fi realizata si in Romania.

Scurtmetrajul WORLD WAR CUP, produs la PULS DIGITAL PRODUCTION, studio cu experienta in domeniul animatiei si vfx, este finantat de CNC cu 391.000 de lei.

WORLD WAR CUP urmareste povestea a doi veterani de razboi care duc o batalie intre regrete si amintiri, intre actiunile lor pe front si existenţa lor de dupa razboi, si care, intimplator, gasesc intr-un meci de fotbal ultima ocazie de a scapa de povara cu care au trait o viata intreaga.

Noul scurtmetraj regizat de Sebastian Cosor isi va incepe circuitul festivalier in 2017.

world war cup poster Sebastian Cosor (ex MediaPro Magic) si Mihai Mitrica (directorul Anim'est), produc scurtmetrajul de animatie WORLD WAR CUP (VIDEO) Sebastian Cosor (ex MediaPro Magic) si Mihai Mitrica (directorul Anim’est), produc scurtmetrajul de animatie WORLD WAR CUP (VIDEO) world war cup poster

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de web a filmului, www.world-war-cup.com si sa urmariti evolutia povestii pe www.facebook.com/wwcupfilm/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here