Seriale noi pe Cartoon Network: Apple & Onion, Craig of the Creek, Infinity Train, Summer Camp Island si Victor and Valentino (VIDEO)

Cartoon Network prezintă noul val de creatori de conţinut pentru copii

Cartoon Network anunță noul val de artiști care va crea conținut ce reflectă preocupările copiilor din ziua de azi și, totodată, anunță lansarea unui conținut consistent de televiziune

Cartoon Network anunță lansarea unui conținut impresionant realizat de noul val de creatori care au dezvoltat scenarii ce reflectă preocupările copiilor din ziua de azi. Rețeaua, care se bucură de un succes remarcabil pe toate platformele, adaugă în portofoliul său mai mult de treizeci de jocuri și aplicații noi ce vor fi disponibile pe platformele mobile și pe web. Toate acestea se alătură unui portofoliu ce numără peste 200 de milioane de descărcări în întreaga lume și care include acum serii de podcast și experiențe noi de realitate virtuală și augmentată.

Cunoscut pentru scenariile impecabile, Cartoon Network introduce publicului său o nouă generație de seriale: misterioasa și magică aventură creată de Owen Dennis, Infinity Train, și comedia latino-americană Victor and Valentino, creată de Diego Molano.

Aceste seriale se vor alătura producțiilor ce vor avea premiera anul acesta la Cartoon Network, printre care Apple & Onion, serial creat de George Gendi; Craig of The Creek, realizat de Matt Burnett și Ben Levin; , realizat de Julia Pott și Unikitty!, noul serial produs de Warner Bros. Animation, care se bazează pe îndrăgitul personaj din filmul Marea aventură LEGO, serial ce are premiera la Cartoon Network, pe 26 martie.

“Întotdeauna a fost în ADN-ul nostru să apreciem copiii pentru ceea ce sunt ei și să construim lumi, povești și personaje pentru ei”, a declarat Christina Miller, președinte Cartoon Network, Adult Swim și Boomerang. „Acest moment este unul deosebit de interesant pentru că noul val de talente aduce în mod natural profunzime și interactivitate în scenarii. Este o potrivire perfectă pentru publicul nostru.”, a mai adăugat aceasta.

„Cartoon Network continuă se înregistreze creșteri în ceea ce priveste timpului petrecut de copii pe platformele video și platformele de jocuri, căci cei mici se bucură de conținutul nostru pe o gama largă de platforme”, a declarat Donna Speciale, președintele de vânzări al Turner. „Cea mai bună modalitate prin care brandurile noastre pot să-i implice pe fani este printr-o abordare care să înglobeze aceste spații relevante”, a completat aceasta.

În 2018 și 2019, cele mai importante lansări pe platformele Cartoon Network includ:

SERIALE NOI

Apple & Onion – Apple și Onion, personajele eponime ale celei mai noi comedii Cartoon Network, serie creată de George Gendi, își vor face debutul la Cartoon Network anul acesta. Serialul ne prezintă doi buni prieteni care au decis să își părăsească orașele natale pentru a trăi și experimenta viața într-un oraș mare.

Craig of the Creek – Creat de Matt Burnett și Ben Levin, care au fost nominalizați de trei ori la premiile Emmy pentru serialul Steven Univers, serialul Craig of the Creek îl urmează pe Craig în timp ce îi conduce pe cei mai buni prieteni, J.P. și Kelsey, în călătorii comice, transformând după-amiezele de zi cu zi în expediții palpitante într-un univers imaginar.

Infinity Train – Cu un sprijin remarcabil din partea fanilor, miniseria creată în cadrul Programului Artiștilor Cartoon Network, această aventură misterioasă creată de Owen Dennis, urmărește povestea lui Tulip, o tânără fată, care încearcă să-și găsească drumul spre casă în timp ce se află într-un tren plin de luni infinite. Infinity Train va debuta în 2019.

Summer Camp Island – Aceast serial plin de imaginație are la bază seria originală Cartoon Network creată de Julia Pott. Summer Camp Island va dezvălui misterele pe care Oscar și cel mai bun prieten al său, Hedgehog, le vor descoperi în timpul unei tabere de vară magică. După ce s-a lansat cu succes în cadrul Festivalului de Film Sundance, serialul se va lansa la Cartoon Network în decembrie 2018.

Victor and Valentino – Creată de Diego Molano, această comedie plină de aventuri supranaturale urmărește povestea a doi frați care își petrec vacanța de vară la bunica lor, în Monte Macabre, un oraș mic și misterios, unde miturile și legendele latino-americane prind viață. Serialul Victor and Valentino va putea fi urărit la Cartoon Network anul acesta.

EPISOADE NOI

Să-nceapă aventura – Cartoon Network și Mojang își extind parteneriatul cu un episod original Minecraft care va avea premiera vara aceasta. În episodul special numit „Diamonds and Lemons” îi vom putea urma pe Finn și prietenii săi în timp ce sapă în căutarea de comori și să confruntă inamici. Pe parcursul acestui episod, personajele se confruntă cu eșecuri și triumfuri într-o viziune fantastică a tărâmului Ooo. Serialul este creat de Pendleton Ward și îl are ca producător executiv pe Adam Muto.

Ben 10 – Cu undă verde pentru cel de-al treilea sezon, Ben, verișoara Gwen și bunicul Max sunt pregătiți de acțiune plină de transformări epice, extratereștrii și inamici nemaivăzuți și vehicule cu consum mare de energie care aduc vremea eroilor într-o viteză accelerată. Noile episoade vor prezenta un extraterestru nou care va încerca să invadeze lumea lui Ben – Shock Rock, el va lupta să cucerească lumea și să secătuiască planeta de energie și resurse. Ben 10 este produs în Studiourile Cartoon Network de către Man of Action Entertainment.

OK K.O.! Să fim eroi – Cu un joc video pentru consolă și undă verde pentru cel de-al doilea sezon, K.O. are parte de aventuri noi, căci o mulțime de amențințări și răufăcători apar la orizont. Eroi surpriză își vor face debutul în noile episoade și, împreună cu personajele cunoscute, vor duce acțiunea, comedia și râsul la un alt nivel. Serialul este creat de Ian Jones-Quartey.

Steven Univers – Creat de Rebecca Sugar, serialul nominalizat de trei ori la premiile Emmy și de două ori la premiile GLAAD, se întoarce anul acesta cu povești noi pline de acțiune. Mizele sunt tot mai mari pentru Steven și nestematele de cristal, căci trebuie să facă față unor bătălii interne și externe mai intense decât au avut parte până acum. Primele episoade vor fi disponibile în luna iulie.

Uimitoarea lume a lui Gumball – Sezonul șase al serialului câștigător al unui premiu BAFTA vine din Studiourile Cartoon Network EMEA cu episoade noi de Halloween, dar și cu un episod plin cu muzică și dans. Serialul va continua aventurile lui Gumball – o pisică albastră plină de energie și neînfricată – și ale familiei sale, familia Watterson.

Fetițele Powerpuff – Pentru că se concentrează pe puterea fetelor, acest brand iconic a devenit o sursă de inspirație pentru fetele și tinerele femei încă de la lansare, din noiembrie 1998. Douăzeci de ani mai târziu, aniversarea aduce lansarea globală de episoade noi, evenimenete și produse care vor continua și în anul 2019. A patra soră, Bliss, se va întoarce de asemenea pe parcursul acestui an într-un episod special.

Haideți, tinari titani! – Robin, Starfire, Raven, Beast Boy și Cyborg se vor debuta în film pe 27 iulie, dar, de asemenea, se vor întoarce și cu episoade noi la Cartoon Network. Produs în studiourile Warner Bros. Animation, sezonul cinci a fost nominalizat la premiile Emmy, iar episoade noi din acest sezon vor avea premiera în luna iulie.

Unikitty! – Produs de Warner Bros. Animation și bazat pe personajul îndrăgit din filmul Marea aventură LEGO, această serie va debuta la Cartoon Network pe 26 martie.

Aventurile fraților urși – Cu undă verde pentru cel de-al patrulea sezon, serialul câștigător al premiilor BAFTA și Annie Award este creat de Daniel Chong se întoarce cu aventuri ambițioase și pui de urși adorabili. Pe parcursul noilor episoade, cei trei frați urși vor face față unor evadări spectaculoase. Noile episoade vor fi disponibile din luna iunie și cuprind povești de Crăciun, dar și o jumătate de oră de povești înfricoşătoare de Halloween, dar și povești de la nuntă, unde urșii trebuie să îl salveze pe cavalerul de onoare.

Pe parcursul acestui an, la Cartoon Network vor fi disponibile și episoade noi din îndrăgitele seriale Forbidabilele Magisăbii și Clarence.

EXPERIENȚE DIGITALE

Cartoon Network le va oferi fanilor experiențe digitale pe platformele mobile și web, dar și pe platformele de streaming, unde fanii vor avea ocazia să interacționeze cu seriale ca Să-nceapă aventura, Ben 10, O.K. K.O.! Să fim eroi!, Steven Univers și Aventurile fraților urși, alături de alte seriale care urmează să fie anunțate pe parcursul anului.

Bloons Adventure Time TD – Dezvoltat de Ninja Kiwi și bazat pe franciza de succes Bloons Tower Defense, Bloons Adventure Time TD prezintă hoardele Bloon care invadează tărâmul Ooo!. Finn și Jake vor avea nevoie de mult ajutor pentru a-i opri. Jucătorii vor avea posibilitatea să recruteze personajele Să-nceapă avenura preferate, printre care Prințesa Gumiță, Marceline, Împăratul Gheții și mulți alții, dar și maimuțele din franciza Bloons TD, căci ele călătoresc din regat în regat. Jocul va fi disponibil din această vară.

Ben 10 Alien Experience – Bazat pe extratereștrii Ben 10 din sezonul doi și pe o sinergie cu noile figurinele Playmates Toys, această aplicație actualizată și îmbunătățită cu noi jocuri, nivele și inamici aduce realitate augmentată ce le va perimite fanilor să devină Ben în mediul lor. Jucătorii vor putea folosi camera foto pentru a se transforma în și mai mulți extratereștrii decât o puteau face până acum. Ben 10 Alien Experience este un joc gratuit ce va fi dispomibil pentru toate sistemele de operare mobile din luna august.

The Steven Universe Podcast – Cu zece noi episoade ce vor fi lansate ca parte a volumului trei (album ce va fi lansat în iulie), The Steven Universe Podcast va continua o explorare mai detaliată a oamenilor și locurilor din lumea Steven Univers. Fiecare episod va include imagini din spatele camerelor de filmat unde vor fi prezentate personajele și locurile din îndrăgita serie animată.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventură ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.