Serialul Crash & Berstein cu romanca Oana Gregory debuteaza simbata la Disney Channel

Crash-&-Bernstein

Simbata la Disney Channel are loc premiera serialului Crash & Bernstein, in care o descoperim pe actrita romanca Oana Gregory intr-un rol principal.

Serialul urmareste povestea lui Wyatt, un baiat in virsta de 12 ani, care locuieste cu mama si cele trei surori si care tinjeste sa aiba un frate cu care ar putea face lucruri baietesti. Dorinta lui devine realitate atunci cind o marioneta, numita Crash, prinde viata.

CRASH, OANA GREGORY

Oana Gregory interpreteaza rolului Amandei Bernstein, sora mai mare, in virsta de 16 ani, a lui Wyatt, in comedia live-action Crash & Bernstein.

Nascuta in Negresti-Oas, Romania, Oana s-a mutat la Los Angeles, California impreuna cu familia pentru a urma o cariera in actorie. A primit primul rol important ca Loosie Goosie in 2010, in filmul independent Spork, o comedie muzicala ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film, si nominalizari in cadrul Premiilor CineKid si din partea British Film Institute.

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri in serialele Disney Copiii Bionici si Batausii Wasabi, si a pus voce pentru serialul animat Olivia, bazat pe indragita serie de carti pentru copii.

Oana locuieste in Los Angeles impreuna cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, si catelul Mickey, de rasa Teacup Yorkie – numit astfel dupa Mickey Mouse – pe care l-a primit in dar de la parintii sai cind a primit rolul din Crash & Bernstein. Este pasionata de balet, cintat si shopping.

Premiera noului serial are loc simbata , 6 septembrie, de la 8:30, la Disney Channel. Noi episoade in fiecare simbata, la aceeasi ora.