Serialul “Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori” are premiera pe 16 octombrie la Disney Junior

Disney Junior anunță premiera primului serial Marvel pentru prescolari: “Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori” sâmbătă 16 octombrie, la 11:00. Noi episoade vor fi difuzate în fiecare zi de weekend de la 11:00.

Serialul urmărește aventurile lui Păienjenel (Peter) care alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), formează Echipa Păienjenel. Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E și împreună pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii și orașul lor și salvează situația e fiecare dată.

15Atunci când Păienjenel și prietenii săi se află în dificultate, vor apela la unul distre supereroii din echipa Răzbunătorilor (de exemplu Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagră) pentru extra super putere. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

Serialul destinat preșcolarilor și familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare și rezolvarea problemelor.