Stiri scurte

megamax– Televiziunea Megamax, prezenta in Romania, Ungaria, Slovacia si Republica Ceha, si-a largit emisia la 15 ore pe zi si vrea sa se impuna pe piata posturilor pentru copii din audiovizualul romanesc, a declarat Katalin Radóczy, Chief Programming Officer la compania Chello Central Europe.

Megamax va difuza un continut nou, zilnic, de la ora 21.00. Printre programele speciale se numara „Code Lyoko – Evolutie”, care va incepe din 13 iulie, fiind o serie care combina actiunea reala cu animatia 3D. In luna august vor avea premiera seriile „Rox” si „Blue Water High”, acesta din urma fiind un serial cu adolescenti.

Televiziunea Megamax s-a lansat in Romania pe 19 noiembrie 2012, fiind disponibila initial in grila UPC Digital.

– George Lucas a luat primul sau premiu Daytime Emmy pentru serialul de animatie „Star Wars: The Clone Wars”, de pe Cartoon Network, anunta paginademedia.ro.

– Filmul „Man of Steel: Eroul”, noua pelicula din franciza „Superman”, in care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american. Regizat de Zach Snyder si avindu-i pe afis pe Amy Adams – in rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster si Diane Lane – in rolurile parintilor adoptivi ai lui Supermen, acest lungmetraj a obtinut incasari de 113 milioane de dolari, de vineri piana duminica, in cinematografele din Statele Unite si Canada.