Stiri scurte

pixar-logo-600x375

– Compania Disney a modificat recent datele de lansare a unora dintre peliculele sale, inclusiv The Good Dinosaur, realizat de studiourile de animatie Pixar.

Pixar nu va avea nicio lansare in 2014. Disney a mutat The Good Dinosaur, care urma sa apara pe 30 mai 2014, pe 25 noiembrie 2015, data lasata vacanta de Finding Dory, programat acum sa apara abia pe 17 iunie 2016.

Productia Pixar Inside Out a fost programata pentru 19 iunie 2015.

„Nimeni nu-si va aminti ca ai aminat un film, dar isi vor aminti ca ai facut un film prost. In concluzie, am hotarat sa ii mai oferim ceva vreme filmului cu dinozaurul”, a declarat presedintele Pixar, Ed Catmull.

– Conform informatiilor oferite de Bleeding Coo, DreamWorks Animation pregateste un film de animatie cu Noah Baumbach (Greenberg, The Squid and the Whale) ca scenarist si regizor. Acesta se va ocupa de adaptarea romanului Flawed Dogs: The Shocking Raid on Westminster.

– fxguide.com vorbeste despre realizarea efectelor vizuale pentru dragonii din Game of Thrones. Efectele vizuale sunt realizate la studiourile Pixmondo din Frankfurt, Germania.