Stiri scurte

plancrepiprev– Au aparut imagini din Planes, spin-off-ul Disney Cars.
– Trailer nou subtitrat in limba romana pentru productia cinematografica WORLD WAR Z/ ZIUA Z: APOCALIPSA.

WORLD WAR Z, cu Brad Pitt si Mireille Enos, unul din blockbusterele verii, cu premiera 21 iunie 2013. Distribuit de Ro Image.

Bazat pe cartea scrisa de Max Brooks, World War Z: An Oral History of the Zombie War, filmul ar trebui sa prezinte povestile supravietuitorilor in urma unui atac al zombilor. Regizorul Marc Forster va prezenta, insa, o viziune diferita, plasandu-l pe Pitt si familia lui in mijlocul atacului.

– Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzeaza seriale originale, animatie si stand-up comedy, s-a lansat in Romania.

Pe acest canal se difuzeaza South Park, celebru pentru animatia simplista, limbajul fara perdea si sumbru si umorul suprarealist care acopera o mare varietate de subiecte tabu. Seria a primit numeroase premii, inclusiv de patru ori Premiul Emmy pentru cea mai buna emisiune de prime-time.

La Comedy Central Extra puteti vedea si desenele animate SpongeBob SquarePants/ SpongeBob Pantaloni Patrati.

Televiziunea Comedy Central Extra face parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume. VIMN detine citeva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzind Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global in peste 600 de milioane de case, in 160 de tari si in 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat si prin peste 550 de mijloace media digitale si televiziuni pe mobil.

In prezent doar Romtelecom difuzeaza Comedy Central Extra.