Acasă Animatia romaneasca Stirile industriei filmului de animatie. Nicktoons, cel de-al treilea post de televiziune...

Stirile industriei filmului de animatie. Nicktoons, cel de-al treilea post de televiziune pentru copii din portofoliul Nickelodeon, este disponibil in grilele companiilor de cablu

547
0

Simpals, studioul basarabean care a atras atentia mass-mediei romanesti cu proiectul de animatie Tiganul 3D, a anuntat data lansarii scurtmetrajului de animatie Aripi. Noul proiect este conceput pentru VR. Este o poveste despre peripetiile unui cosmonaut moldovean.

Aripi isi va lua zborul pe 12 aprilie. Mai multe detalii aici.

– Televiziunea Nicktoons s-a lansat in Romania. Este un canal de televiziune dedicat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, care va difuza desene animate 24 din 24 de ore, toate dublate in limba romana.

Nicktoons va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr din portofoliul Viacom Networks si va difuza seriale de nimatii Nickelodeon ca Testoasele Ninja, Kung Fu Panda: Legendele Teribilitatii, Pinguinii din Madagascar sau SpongeBob Pantaloni Patrati.

– Lungmetrajul Dumbo al lui Tim Burton a inregistrat un debut sub asteptari in box office-ul nord-american de weekend, cu incasari de 45 de milioane de dolari. Adaptarea realizata de Tim Burton pentru Disney ii are in distributie pe Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green si Danny DeVito. Producatorii se asteptau la un start de cel putin 50 de milioane de dolari, insa povestea veche de 80 de ani nu a fost sprijinita nici de recenziile primite, in cea mai mare parte, nefavorabile.

Pe locul al treilea in clasamentul nord-american, in coborare o pozitie, s-a clasat Captain Marvel, in al patrulea weekend de la premiera, incasari de 20,5 milioane de dolari.

Filmul de animatie Wonder Park a coborat trei locuri, pana pe sase. In al treilea weekend de la premiera, filmul a generat incasari de 4,9 milioane de dolari.

Filmul de animatie How to Train Your Dragon: The Hidden World s-a clasat pe locul al saptelea, in coborare doua pozitii. Animatia a generat, in al saselea weekend de la premiera, incasari de 4,2 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here