Acasă Animatia romaneasca Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into the Spider-Verse – Oscar pentru...

Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into the Spider-Verse – Oscar pentru cel mai bun film de animatie

167
0

Spider-Man: Into the Spider-Verse (Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman) a castigat Oscarul pentru cel mai bun film de animatie.

stirile industriei filmului de animatie. spider-man: into the spider-verse - oscar pentru cel mai bun film de animatie Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into the Spider-Verse – Oscar pentru cel mai bun film de animatie SpiderMan Into the Spider Verse Oscar

Bao (Domee Shi, Becky Neiman-Cobb) a primit Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie.

– Lungmetrajul de animatie How to Train Your Dragon: The Hidden World a debutat in box office-ul nord-american cu incasari de peste 55 de milioane de dolari.

Cu un buget de productie estimat la 129 de milioane de dolari, lungmetrajul regizat de Dean DeBlois, a generat incasari de 55,5 milioane de dolari, iar la nivel global filmul a depasit pragul de 270 de milioane de dolari.

stirile industriei filmului de animatie. spider-man: into the spider-verse - oscar pentru cel mai bun film de animatie Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into the Spider-Verse – Oscar pentru cel mai bun film de animatie poster

– Vineri incepe Worskheep-ul. „Miercuri vom avea online primul episod din „10707 Prunariu” – un serial animat despre Dumitru-Dorin Prunariu, primul si singurul cosmonaut roman”, a anuntat Vlad Ilicevici pe Facebook.

Dilili in Paris, de Michel Ocelot, a fost desemnat cel mai bun film de animatie la Premiile Cesar.

Vilaine fille, de Ayce Kartal, a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie.

– Scurtmetrajul de animatie Micul erou (regizat de Elena Ciolacu, UNATC) este nominalizat la premiile Gopo – la categoria „tanara speranta”.

– Studioul Static VFX din Bucuresti angajeaza 3D CHARACTER ANIMATOR. Mai multe detalii aici.

– A aparut trailerul pentru filmul de animatie Buñuel in the Labyrinth of the Turtles. Mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here