Studiourile Cartoon Network lansează Journeys VR

Noua experiență de realitate virtuală, disponibilă global pe Steam, este dezvoltată printr-un program pilot inovativ și combină trei experiențe unice într-un singur hub

Cartoon Network Journeys VR reprezintă o experiență originală de realitate virtuală dezvoltată printr-un program pilot inovativ al Studiourilor Cartoon Network. Echipe selectate de artiști și animatori au colaborat în cadrul unor ateliere care au avut loc în studioul din Burbank, pentru a dezvolta povești și lumi captivante folosind instrumente de animație. Începând de marți, 1 octombrie, Cartoon Network Journeys VR va fi disponibil gratuit în toată lumea pe Steam și compatibil cu Oculus Rift și HTC Vive.

În Cartoon Network Journeys VR, jucătorii își încep experiența într-o oază dintr-un deșert cosmic, unde îl întâlnesc pe Gormlorm, un vrăjitor călător al multiversului care îi ghidează prin trei călătorii în alte dimensiuni:

Jest to Impress: Transformă-te într-un bâlbâit și joacă pentru rege și curtenii săi. Dă totul ca să-l impresionezi pe rege, dar dacă actele tale comice sunt un eșec, fii pregătit să-ți primești pedeapsa.

Beyond Beeville: Ca o albină cu singură aripă, trebuie să vă salvezi colonia de la colaps, făcând echipa cu tovarășul tău de polen, Penny. Explorează grădina, rezolvă puzzle-uri și descoperă secrete dincolo de stup.

Kosma Kwest: Ai fost chemat la planul cosmic de Kosma, Ființa supremă, pentru a fi evaluat ca potențial succesor. Finalizează patru lecții ale cosmosului și ia-ți locul pe tronul celest.

Studiourile Cartoon Network sunt dedicate dezvoltării artiștilor atât în cadrul studioului, cât și în comunitatea sa. Laboratorul de realitate virtuală este cea mai recentă inițiativă a studioului, care include și Programul de formare a artiștilor în animație, parte a Academiei Studiourilor Cartoon Network, ce oferă o varietate de oportunități interne și externe atât pentru artiști promițători, cât și pentru cei experimentați, cu scopul de-i a ajuta la descoperirea și dezvoltarea personală și profesională.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia şi canalul animat numărul 1 în Statele Unite ale Americii, care oferă cel mai bun conţinut original pentru copii şi familii, având în portofoliu seriale ca: Ben 10, Craig şi dumbrava, Steven Univers, Fetiţele Powerpuff şi Aventurile Fraţilor Urşi.

Urmărit în 192 de ţări şi în peste 400 de milioane de gospodării, Cartoon Network inspiră noua generaţie de creatori şi inovatori, implicându-şi telespectatorii în universul său prin creativitate şi tehnologie.

Iniţiativa împotriva bullying-ului, Cartoon Network Clubul Prieteniei este o campanie premiată în lume şi reprezintă o sursă de inspiraţie pentru copiii şi părinţii care caută modalităţi de a primi ajutor pe tema bullying-ului.

WarnerMedia este o companie media şi de divertisment care creează şi distribuie conţinut premium şi recunoscut la nivel global, provenit de la oameni de media care lucrează pentru branduri ca: HBO, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele.