Subcarpati are videoclip nou. „Dintr-o lume in alta lume”, animatie de exceptie realizata de Animation Worksheep

Studioul Animation Worksheep a realizat videoclipul „Dintr-o lume in alta lume”- Subcarpati.

Videoclipul este realizat in cadrul celei de a saptea editii Animation Worksheep de catre participanti si traineri. In 2016, Animation Worksheep a devenit primul atelier international de animatie din Romania, cu doua editii tinute in acelasi an.

A saptea editie Animation Worksheep a avut loc in cadrul CINETic, cu sprijinul UNATC „I. L. Caragiale” si CNC. Organizat de Asociatia Este’n’est.

Animatia este realizata de Aliona Ciobanu, Ana Dobrescu, Andreea Mitica, Anna Florea, Aurora Mititelu, Claudia Ilea, Cristina Pîrvu, Darie Calnegru, Dan Panaitescu, Loredana Bulgaru, Laurentiu Bratan, Luiz Stockler, Matei Monoraru, Mihai Mitrica, Mihnea Aliciu, Radu Pop, Tamina Bojoanca, Vadim Ciocazan, Valentin Dragu si Vlad Bota.

Coordonator: Vlad Ilicevici

Felicitari echipei de productie!

Single-ul „Dintr-o lume in alta lume” este extras de pe noul album Subcarpati – „Satele Unite ale Balcanilor”. LP-ul a fost lansat pe 26 august 2016, in cadrul GreenSounds Festival din Parcul Herastrau.

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpati ii are in componenta pe: Bean, AFO, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), Andri VJ si alti colaboratori.