Acasă Stiri Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port – Trailer dublat in...

Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port – Trailer dublat in romana

836
0

Pe 13 octombrie, Cine Europa și Minimax a lansat în cinematografele din întreaga țară lungmetrajul animat „Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port” (2017, Norvegia). Producția este inspirată de un personaj binecunoscut copiilor din țara nordică încă din anii ’90: Elias este o bărcuță de salvare, creată în 1999 de scriitorul Alf Knutsen, care a devenit populară pe plan local și datorită unui serial TVanimat, a unor filme și jocuri video.

În pelicula distribuită în cinematografele din România de Cine Europa, în parteneriat cu Minimax, bărcuța Elias salvează un vapor din orașul vecin, Marele Golf, și apoi i se oferă un post acolo. Se mută aici, îşi lasă în urmă prietenii și descoperă la fața locului o bandă locală, care face excavări ilegale, în căutarea unui metal care poate influenţa vremea. Nu trece mult timp şi Elias cere ajutorul vechilor săi prieteni, pentru a înfrunta aventurile de pe apele învolburate.

Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port - Trailer dublat in romana Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port – Trailer dublat in romana Sus ancora Elias   i secretul din Marele Port 716x1024

Filmul este o animație pentru întreaga familie, care amintește de seriile Pixar „Mașini” și „Avioane”. Va rula în format 2D, dublat în limba română, din 13 octombrie, în cinematografele din toată țara.

Pe pagina de facebook Minimax, se pot câștiga invitații la film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here