Ted ruleaza in salile de cinema din Romania

Seth MacFarlane, creatorul seriei-cult de animatie Family Guy aduce pentru prima data pe marele ecran ca regizor si scenarist umorul special care l-a facut celebru.

TED este povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un tip care a trecut demult de varsta copilariei, dar care acum trebuie sa-i tina piept lui Ted, ursuletul sau preferat, dupa ce acesta prinde viata si, asa cum John isi dorea inca din copilarie, nu-l mai scapa din ochi nici o secunda…

Timp de mai mult de un deceniu, Seth MacFarlane a dus comedia pe cai nebanuite pana atunci, cu serialele de televiziune Family Guy, American Dad! si The Cleveland Show, care au avut audiente record. Acum isi face debutul pe marele ecran ca scenarist, regizor si producator al comediei TED, in care isi ofera si vocea protagonistului care da titlul filmului.

In aceasta comedie live action/ animatie CG, MacFarlane spune povestea lui John Bennet (MARK WAHLBERG, The Other Guys, Contraband), un adult caruia o simpla dorinta din copilarie ii da viata ursuletului sau iubit inca din copilarie. Treizeci de ani mai tarziu, povestea se apropie de sfarsit, caci Ted nu prea are de gand sa plece de langa John, spre disperarea nu prea rabdatoarei iubite a lui John, Lori Collins (MILA KUNIS, Friends With Benefits, Black Swan). Daca mai punem la socoteala si cariera nu prea promitatoare a lui John, dar si felul in care isi pierde timpul, band si fumand iarba cu Ted, atunci frustrarea lui Lori e de inteles. Cel care ii va veni in ajutor lui John in chinurile sale de a accepta ca s-a maturizat va fi ursuletul lui. El il va ajuta sa faca pasul de la un baiat ramas blocat in copilarie la barbatul matur.

Regizata de MacFarlane dupa un scenariu pe care l-a scris impreuna cu ALEC SULKIN (Family Guy, The Late Late Show With Craig Kilborn) si WELLESLEY WILD (Family Guy, The Late Late Show With Craig Kilborn), comedia Ted ii are in distributie pe JOEL MCHALE (serialul TV Community, What’s Your Number?), in rolul lui Rex, seful extrem de bogat al lui Lori, GIOVANNI RIBISI (Contraband, Avatar), in rolul lui Donny, un tip care vrea neaparat sa-si realizeze un vis din copilarie, acela de a avea si el un ursulet ca Ted si PATRICK WARBURTON (Rules of Engagement, Family Guy) in rolul lui Guy, colegul lui John de la firma de inchiriat masini. Distributia comediei e intregita de actori din serialul-cult Family Guy, precum JESSICA BARTH, in rolul lui Tami-Lynn, colega lui Ted de la supermarket, JOHN VIENER, in rolul lui Alix, colegul lui John si ALEX BORSTEIN si RALPH GARMAN in rolul parintilor micului John. Lor li se alatura BRETT MANLEY, care ii da viata lui John la varsta de 8 ani, atunci cand parintii i-au facut cadoul de Craciun care avea sa-i schimbe viata. In film mai au aparitii extraordinare NORAH JONES, cantareata cistigatoare a nenumarate premii Grammy, precum si SAM JONES (Flash Gordon), care este intruchiparea eroului lui John si al lui Ted, însuși Flash Gordon. Naratorul filmului este nimeni altul decat PATRICK STEWART (seria X-Men series, Star Trek: The Next Generation, Family Guy).

Desi initial, MacFarlane a conceput Ted ca pe un serial de animatie, si-a dat seama repede ca povestea se preta mai bine pentru un film de lungmetraj, mai ales tinand seama de uriasele progrese facute in domeniul imaginilor generate pe computer si a tehnologiei efectelor vizuale.

Filmul Ted ruleaza in salile de cinema din Romania.