The Amazing World of Gumball – distractia reincepe!

Cartoon Network Europe a dat unda verde celei de-a doua serii a noului serial animat The Amazing World of Gumball. Serialul va avea premiera in Romania in luna noiembrie 2011.

A doua serie din The Amazing World of Gumball va avea 40 de episoade a cate 11 minute, iar combinatia de 2D, 3D si fundaluri reale va fi pastrata. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network in 166 de tari din intreaga lume. The Amazing World of Gumball a fost produs in Londra, animat la Boulder Media in Irlanda (cu elemente 3D de la Studio Soi, din Germania) si va fi difuzat in premiera mondiala de Cartoon Network Marea Britanie pe 2 mai 2011. Primele episoade vor fi The Mystery si The Responsible, umand ca seria sa fie apoi difuzata in intregime pe parcursul anului.

Pruductia celei de-a doua serii este programata sa inceapa in iunie si ii va readuce impreuna pe realizatorul Ben Bocquelet, regizorul Mic Graves si producatorul executiv Daniel Lennard.

„Copiii din intreaga lume vor comedie animata de foarte bună calitate, cu actiune interesanta, iar noi le putem oferi toate acestea cu The Amazing World of Gumball. Ma bucur ca am dat unda verde noii serii inainte de lansarea celei realizate anterior, aratandu-ne astfel inca o data aprecierea fata de efortul echipei care a creat un serial de exceptie”, a declarat Michael Carrington, Chief Content Officer, Turner Broadcasting.