The Muppets 2

Reprezentantii studiourilor Disney au confirmat, printr-un anunt facut in cadrul conventiei CinemaCon de la Las Vegas, faptul ca filmul The Muppets/ Papusile Muppets va avea o continuare. Filmul va beneficia de aceeasi echipa care a realizat filmul din 2011, condusa de regizorul James Bobin si scenaristul Nicholas Stoller.

disney.go.com/muppets

Daca a doua parte a filmului va fi la fel de proasta ca prima, nu se merita investitia. ­čÖé In copilarie urmaream cu placere acest show, dar acum nu aduc nimic nou. Prima parte a filmului este plictisitoare. Realizatorii productiei fac apel la memoria publicului pt a intelege ce s-au intimplat cu personajele din The Muppets. Din start, producatorii filmului au scos din calcul spectatorii tineri. ­čÖé In prima parte are loc reunirea personajelor pt realizarea unui spectacol – Cel mai Mare Teledon Muppets, cu scopul salvarii teatrului papusilor Muppets. Nu avem scene interesante, totul este previzibil… Cu dialoguri patetice. In general, filmul este salvat de numarul muzical al papusilor Muppets care aduce aminte de renumitul generic al showlui clasic creat de Jim Henson.

Tot timpul vizionarii primei parti am crezut ca este un film facut de PR-ul companiei Disney – pt a explica de ce au cumparat brandul The Muppets in 2004. ­čÖé

Jim Henson este cel care a creat papusile Muppets, in 1954 – 1955.