Tinker Bell îşi dezvăluie secretul aripilor magice, din 7 septembrie, în cinematografe

Îndrăgita zână Tinkerbell, sau Clopoţica, revine pe marile ecrane din întreaga ţară, începând cu 7 septembrie, pentru a fermeca micuţii spectatatori cu povestea captivantă a aripilor sale magice, în producţia Disney Studios “Tinker Bell: Clopotica şi Secretul aripilor” (titlu original – “Tinkerbell: The Secret of The Wings).

Clopoţica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieţii sale şi, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice. Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoţica păşeşte în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să ştie că acest lucru îi pune în periol chiar aripile magice. Curioasă din fire, însorita Clopoţica nu rezistă tentaţiei de a explora un teritoriu necunoscut şi îşi înveleşte fragilele aripi într-o haină călduroasă, iar apoi se aventurează în Pădurile Iernii. Acolo o cunoaşte pe Periwinkle, sau Albăstrica, ale cărei aripi parcă prind sclipiri atunci când este în preajma Clopoţicăi. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori, amândouă având originile în plânsetul aceluiaşi bebeluş.
Cele două surori regăsite leagă o prietenie puternică şi devin în scurt timp de nedespărţit. Pentru a nu se întoarce în Ţara de Nicăieri fără sora ei, Clopoţica meştereşte cu puterile ei magice un generator temporar de zăpadă, pe care să o poată transporta, alături pe Albăstrica, pe Tărâmul Însorit. Deşi au fost avertizate că această faptă poate avea consecinţe grave, micuţele zâne nu s-a lăsat bătute şi au păşit împreună în Ţara de Nicăieri.
Avertizările pe care le primiseră cele două curajoase se dovedesc însă adevărate, iar zăpada adusă alături de Albăstrica poate îngheţa şi chiar distruge atât Ţara de Nicăieri, cât şi Copacul Prafului Magic.
În această situaţie dificilă, Clopoţica şi Albăstrica au misiunea dificilă de a-şi salva tărâmul-casă de la îngheţ, înainte de a fi prea târziu.
Peggy Holmes, regizorul filmului şi în acelaşi timp primul regizor-femeie al unui film Disney cu zâne, spune că surorile sale au fost sursa ei de inspiraţie pentru poveste şi explică importanţa influenţei familei: “Faţă de surorile mele simt o legătura afectivă foarte puternică, neexprimată în cuvinte, dar profundă. Nu am transferat personalitatea surorilor mele personajelor din film, dar trebuie să recunosc că există un moment în care regăsesc relaţia mea cu ele, respectiv acela în care Clopoţica şi Albăstrica trebuie să îşi ia la revedere, la graniţa dintre tărâmul însorit şi cel iernatic, iar Albăstrica găseşte putere să alerge înapoi către sora sa doar pentru a-i aduce aminte cât de mult o iubeşte. Acesta este un moment foarte personal şi pentru mine”.
Nu rataţi ocazia de a vedea, împreună cu micuţii fani Tinker Bell o poveste care vă va binedispune cu siguranţă şi care îi va fascina pe micii spectatori. Animaţia va rula pe marile ecrane din România în varianta dublată, începând cu data de 7 septembrie.

Despre Cineforum
Forum Film Romania, compania care se ocupă începând cu anul 2010 de distribuţia titlurilor Disney şi nu numai, administrează conţinutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai bună comunicare atât cu partenerii, cât şi cu jurnalştii şi cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmează să apară şi despre cele ce sunt deja prezente în cinema. Pe blog puteţi găsi diverse informaţii: de la recenzii şi articole până la concursuri cu premii. Materialele ce se regăsesc pe site sunt complete şi foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filmelor distribuite de Forum Film în România.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.