Trei filme de animatie cu supereroi, in premiera la HBO in luna mai

LEGO BATMAN: THE MOVIE - DC SUPERHEROES UNITELEGO BATMAN: THE MOVIE – DC SUPERHEROES UNITE
LEGO BATMAN: LUPTA SUPEREROILOR
Regia: Jon Burton
Animație, S.U.A. 2013
Difuzări: 31 mai

Batman caută ajutorul lui Superman ca să-i protejeze pe oamenii din Gotham City.

Când The Joker, Lex Luthor și o mulțime de răufăcători fac echipă pentru a distruge Gotham City, Batman, Superman și restul celor din Liga Justițiarilor încearcă să-i oprească.

O petrecere pentru Omul Anului din Gotham City, Bruce Wayne, se transformă în haos atunci când apare The Joker însoțit de mai mulți răufăcători, The Riddler, Catwoman și Two-Face. Cavalerul Negru încearcă să-și facă datoria și să-i ajute pe invitați, dar un personaj negativ nu este atât de evident – Lex Luthor. Acesta are cu el o armă secretă care ar putea schimba echilibrul de putere din Gotham pentru totdeauna. Se poate ca Batman și Robin să nu poată să se descurce cu duoul buclucaș Lex Luthor și The Joker, dar pentru ce sunt super-prietenii?

 

 

AVIOANEPLANES
AVIOANE
Regia: Klay Hall
Cu: Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus
Animație, S.U.A. 2013
Difuzări:
versiunea dublată: 11, 15, 17 mai
versiunea subtitrată: 11, 14, 17 mai

Un avion căruia îi este frică de înălțimi își îndeplinește visul și participă la o cursă faimoasă.
Dusty este un avion pentru munci agricole care visează să participe la o faimoasă cursă aeriană. Care este problema? Îi este teamă de înălțimi. Cu ajutorul mentorului său Skipper și al unor noi prieteni, Dusty încearcă să-și îndeplinească visele.

Lumea din “Mașini” își ia zborul în “Avioane”, o comedie animată Disney plină de acțiune și aventură. Dusty, un avion pentru munci agricole și cu vise mari, primește o șansă unică în viață: să participle la cea mai importantă cursă aeriană din lume unde sunt cei mai rapizi participanți. Dusty are o inimă mare, dar două probleme: nu e chiar construit pentru viteză și îi este frică de înălțimi. Astfel cere ajutorul unui aviator naval care îl va ajuta să se califice la cursă. Curajul lui Dusty îl va pune la mari încercări în timp ce vrea să-și depășească temerile și să-și îndeplinească cel mai mare vis.

 

SUPERMAN: UNBOUND

SUPERMAN: UNBOUND
SUPERMAN: DEZLĂNȚUIT

Regia: James Tucker
Animație, S.U.A. 2013
Difuzări: 4, 19, 20 mai

Superman și Supergirl se luptă cu un android ce pare invincibil, Brainiac.

Superman este ocupat cu Lois Lane și cu antrenarea lui Supergirl când află că Brainiac vrea să atace Metropolis. O forță nimicitoare, de neoprit, Brainiac, îl va supune la Omul de Oțel la testul vieții sale.

Un android ce pare de neoprit. O minge de foc misterioasă se îndreaptă spre pământ. O reporteră neînfricată și frumoasă care nu se va da înlături de la nimic ca să-și obțină povestea. Este încă o zi obișnuită pentru eroicul Om de Oțel… doar că de data asta, la bine și la rău, o are alături de el pe imprevizibila lui verișoară, Supergirl. Această aventură începe când Superman află că Brainiac a asediat și miniaturizat orașul Kandor, capitala din Krypton. Hotărât să elibereze metropola capturată și să-și protejeze planeta, Superman va trebui să se lupte cu cel mai amenințător dușman pe care l-a întâlnit până acum.

Sursa foto: hbo.ro si Wikipedia