Un nou serial la Cartoonito – Bugs Bunny Constructorii

E VREMEA CONSTRUCTORILOR!
SERIA ANIMATĂ BUGS BUNNY CONSTRUCTORII ESTE DIFUZATĂ DIN 24 APRILIE NUMAI LA CARTOONITO

Pregătiți-vă căștile de protecție, potriviți centura cu unelte și fiți cu ochii pe cel mai simpatic echipaj de construcții – Bugs Bunny Constructorii, care deja au ajuns în oraș și vă așteaptă la Cartoonito cu multă aventură și distracție!

Urmați cea mai simpatică și dinamică echipă de constructori numai la Cartoonito: fiți cu ochii pe Bugs, Lola, Daffy, Porky și Tweety, în timp ce îi ajută pe concetățenii lor din Looneyburg cu construcții fantastice și elastice, care sfidează legile fizicii.

Construcția unei noi piste de curse sau a unei plaje de înghețată desprinsă parcă din altă lume
(wow, da, înghețată!) sunt provocări de la care simpaticii constructorii nu se dau înapoi – nicio „lucrare” nu e prea mare sau prea excentrică pentru constructorii Looney atunci când acționează ca o echipă și apelează la super instrumentele lor, precum și la utilajele accelerate la maximum.

Primul de acest gen din istoria Looney Tunes, serialul combină umorul și comportamentul absurd al personajelor iconice cu o programă modernă de învățare centrată pe învățarea pe om pentru a debloca și impulsiona imaginația preșcolarilor. Bugs Bunny Constructorii le oferă părinților șansa de a urmări alături de copii lor personaje consacrate din lumea Lonney Tunes și prezită deopotrivă un cadru educational care îi va inspira pe preșcolari să-și creeze propriile construcții, în afara ecranelor, ajutându-I astfel să cultive abilități esențiale, printer acre auto-exprimarea, rezolvarea problemelor, colaborarea, munca în echipă, comunicarea, analiza științifică și matematică – subliniind totodată că puterea imaginației depășește granițele realității – cu alte cuvinte, dacă există în mintea ta, poate exista și în afara ei!
Produs de Warner Bros. Animation cu Sam Register în calitate de producător executiv, serialul poate fi urmărit de luni până duminică, de la ora 17:00 numai la Cartoonito.

Alăturați-vă echipajului Looney pentru a descoperi secretele uneia dintre cele mai solicitante meserii din toate timpurile

Difuzat de Luni până Vineri, de la ora 17:00 numai la Cartoonito

Despre Cartoonito
Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family. Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.