Un studio de animatie din Transilvania a realizat videoclipul animat Globul de Cristal (VIDEO)

Globul de Cristal

REEAnimation din Tg Mures a realizat videoclipul Globul de Cristal pentru Vlad Dobrescu.

Videoclipul piesei Globul de Cristal a fost realizat integral timp de doua luni de catre artistii Liviu Boar si Cami Cuibus. „Este o combinatie de animatie cadru cu cadru si tweening, fiind pictate mai mult de 60 de imagini de fundal unice. Atuul echipei este softul Toon Boom Harmony, standard in industria de animatie 2D, un instrument esential pentru eficientizarea productiei si a aspectului profesionist al animatiei”, se arata intr-un comunicat remis redactiei animationmagazine.eu.

Piesa Globul de Cristal este inclusa in primul album solo semnat de Vlad Dobrescu si incearca sa desluseasca cum va arata lumea in viitor.

„Mi-am dorit intotdeauna un clip animat, dar nu credeam ca voi gasi pe cineva care sa fie in stare sa realizeze animatie la nivelul asta, in Romania. Piesa a aparut acum vreo 3 luni pe albumul meu In Sfirsit, lui Liviu Boar i-a placut mult si mi-a propus colaborarea pentru un videoclip. Cind mi-a aratat ce poate sa faca, am fost foarte impresionat. Mi-a placut intotdeauna sa las oamenii cu idei sa le expuna exact cum le au in cap si sa ma bucur de rezultat, asa ca, in afara de citeva mici sugestii, tot clipul e gindit de el. Aveam asteptari mari, care au fost depasite de fiecare data cind mai primeam cite o actualizare cu statusul clip-ului. Din cite vad, si feedback-ul e foarte bun. Totusi, dupa parerea mea, clip-ul asta merita mult mai multa expunere si o sa incerc sa-l fac sa ajunga la cit mai multi oameni”, precizeaza Vlad Dobrescu.