Upside Down/ Intre doua lumi (2012) are efecte vizuale interesante

Universul este împotriva lor, dar nimic nu le stă în cale. Kirsten Dunst (Eden) şi Jim Sturgess (Adam) îţi aduc o poveste de dragoste clasică, asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale remarcabile: “Între două lumi”, din 2 noiembrie în cinematografele din toată ţara.

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa! Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună.

Regizat de Juan Diego Solanas, Între două lumi este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane pe 2 noiembrie, în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova şi Bucureşti), Premiera (Ploiești), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).