VIDEO: A aparut DVD-ul si BluRay-ul 3D Aventuri in Zambezia, dublat in limba romana

BannerZambeziaSITE

Empire Film Romania are placerea sa anunte lansarea in magazine, pe suport BluRay 3D si DVD, a desenului animat AVENTURI IN ZAMBEZIA, dublat in limba romana!

Zambezia este primul lungmetraj de animatie sud african. Filmul este realizat de Triggerfish Animation Studios.

Pentru aceasta productie cinematografica a fost angajat un consultant si mentor incredibil, Kiel Murray, care a lucrat la unele dintre cele mai frumoase filme de animatie creata vreodata (Cars, Incredibles, Ratatouille, Wall-E, Finding Nemo, etc).

Este o animatie plina de culoare, a carei actiune se petrece la marginea unei maiestuoase cascade, in inima Africii, unde se afla uimitorul oras al pasarilor, Zambezia.

Kai este un tinar soim naiv, dar exuberant, care se inroleaza in trupele de aparare, numite „Uragane”, antrenate sa strabata cerul in apararea Zambeziei. Kai impreuna cu prietenii lui vor avea nevoie de toate abilităţile lor de zburatori si de o uriasa doza de diplomatie pentru a salva orasul.

Aventuri in Zambezia este un desen animat despre curaj si prietenie, cu personaje exceptionale, pe care copiii le vor indragi din primele momente!

Distributia vocilor de actori care au dublat animatia AVENTURI IN ZAMBEZIA:

KAI – Adrian Ciglenean
MUSHANA – Anca Artimon
PAVI – Anca Artimon
GOGO – Anca Oprişan
CECIL – Bogdan Uritescu
EZEE – Bogdan Uritescu
AJAX – Claudiu Istodor
SEKHURU – Mihai Gruia Sandu
BUDZO – Mircea Drâmbăreanu
TENDAI – Serban Celea
ZOE – Silvia Gîscă
TINI – Valeria Cristia