VIDEO: Cartoon Network și Boomerang prezintă anul acesta cele mai apreciate seriale de animaţie

Turner Broadcasting System (TBS), compania care operează în România posturile de televiziune Cartoon Network, Boomerang, Turner Classic Movies (TCM) şi CNN, şi-a anunţat astăzi planurile pentru 2013.

Cartoon Network şi Boomerang, urmărite în 2012 în medie de 12,2 milioane de telespectatori pe lună, adică 64 la sută din numărul românilor cu acces la televiziune, prezintă anul acesta cele mai apreciate seriale de animaţie ale momentului, semnate de nume precum George Lucas, Steven Spielberg sau Pendleton Ward.

Logo_Cartoon NetworkCartoon Network – destinaţia ideală pentru comedie

Cu peste şapte premiere ale celor mai noi comedii americane şi europene, Cartoon Network este anul acesta gazda unor producţii remarcabile. Printre ele se numără animaţia DreamWorks Călăreţii dragonilor, care continuă povestea din filmul de succes “Cum să îţi dresezi dragonul”, precum şi prima comedie realizată de studiourile Cartoon Network din Europa, Uimitoarea lume a lui Gumball, care a primit 17 premii internaţionale în mai puţin de doi ani, printre care un BAFTA, un Annie şi un Prix Jeunesse. Să-nceapă aventura, cel mai iubit serial CN pentru copiii cu vârsta între 4 şi 14 ani, a revenit cu noi aventuri în februarie şi va continua să-şi răsplătească fanii cu noi episoade şi în octombrie. Coproducţia franco-canadiană Angelo e cel mai tare, care a ocupat la momentul lansării, în 2010, locul întâi în preferinţele publicului Cartoon Network, revine în luna mai cu noi episoade amuzante, iar The Looney Tunes Show, Scooby-Doo şi echipa misterelor şi Un show obişnuit au premiera în iunie, tocmai la timp pentru vacanţă.

Calaretii dragonilor 4

Uimitoarea lume a lui Gumball 2

Sa-nceapa aventura 1

Un show obisnuit 1

 

Acţiunea şi aventura sunt şi în 2013 nelipsite din programul Cartoon Network, astfel că cei mici pot visa în continuare la aventuri pline de eroism urmărind premierele serialelor Team Toon sau Tranformers Best Hunters, dar şi episoade noi din Ben 10: Omnivers, Star Wars: The Clone Wars, Tinerii justiţiari sau Lanterna Verde.

Ben 10 Omnivers 3

Star Wars The Clone Wars 2

Star Wars The Clone Wars 4

 

Logo_BoomerangBoomerang – un stil de viaţă sănătos şi sfaturi eco

Boomerang promite în 2013 amuzament pentru întreaga familie. Seriale clasice reinterpretate, precum Micii poznaşi, cu toate personajele Looney Tunes şi învăţăceii lor, The Garfield Show, în care aventurile faimosului motan au fost transpuse în 3D şi Poveşti cu Tom şi Jerry – cel mai nou serial din franciza de succes – sunt doar câteva dintre premierele care îi vor amuza pe cei mici şi pe cei mari.

 

Logo_CartoonitoNoutăţi aduce şi programul Cartoonito: destinat copiilor cu vârsta între 3 şi 6 ani, Cartoonito prezintă anul acesta două premiere de excepţie: Orăşelul Leneş şi The Doozers. Copiii vor putea afla de la Sportacus şi Ştefania cât de important este să se joace în aer liber, să mănânce sănătos şi să facă mişcare, iar noua serie din Orăşelul Leneş – aflată încă în producţie – va avea premiera în luna august. La rândul lor, micuţii meşteri din The Doozers îi vor ajuta pe copii să afle cât de uşor este să protejeze planeta prin gesturi mici cu efecte mari.