Acasă Cronici VIDEO Cronica de film: Sing/ Hai sa cintam!

VIDEO Cronica de film: Sing/ Hai sa cintam!

358
0
|
|

Illumination Entertainment, studioul care a realizat Despicable Me si The Lorax, revine cu un film de animatie reusit. Este vorba despre Sing/ Hai sa cintam!

Productia americana este realizata la studioul Illumination Mac Guff din Paris. Toate productile Illumination Entertainment au fost realizate in Franta. Vizual, filmele realizate de acest studio seamana cu scurtmetrajele de animatie realizate de renumitele scoli de animatie din Franta, Supinfocom si Gobelins.

Eu am fost la varianta dublata. La inceput am ezitat sa vad asa ceva. Am crezut ca o sa aud muzica romaneasca la Sing 🙂 Dublajul este ok, iar muzica din film este in engleza.

Eu m-am distrat, am ris tot timpul vizionarii filmului. Este filmul ideal pentru aceasta vacanta de iarna prelungita.

In Sing, animalele sunt umanizate, asa cum ne-am obisnuit in multe productii de animatie, doar ca aici traiesc intr-o lume ca a noastra, se comporta precum oamenii, asa cum faceau animalele din productia Disney Zootopia.

Personajele sunt bine creionate si puternice, te atasezi cu usurinta de ele. O sa le indragiti 🙂 La iesirea din sala de cinema, am mers imediat la McDonald’s si am cumparat citeva jucarii Sing pentru micutii mei 🙂

sing-poster-ash VIDEO Cronica de film: Sing/ Hai sa cintam! VIDEO Cronica de film: Sing/ Hai sa cintam! Sing poster Ash

Revenind la Sing, publicul o sa se bucure de muzica buna din film. Sing seamana cu productile clasice muzicale. O poveste simpla, dar bine regizata, readuce rolul managerului in viata cintaretului. Un administrator de teatru odinioara elegant, dar cazut acum in ruina, organizeaza un spectacol muzical pentru a salva teatrul de la disparitie. Concursul muzical, inspirat din show-urile tv, scoate in evidenta talentele concurentilor. O sa vedeti animale bine realizate, simpatice, interpretind melodii faine. Fiecare moment din concurs este funny.

Show-ul de final este oferit de cinci concurenti principali: Mike (MacFarlane), un soarece care cinta la fel de lin precum inseala; Meena (Kelly), un elefant adolescent timid cu trac; Rosita (Witherspoon), o mama epuizata de 25 de purcelusi; Johnny (Egerton), o gorila tinara care vrea sa se elibereze de infractiunile familiei lui; si Ash (Johansson), un porc spinos punk-rock care se lupta sa scape de iubitul ei.

Sing este despre vise. E multa emotie, spirit de echipa intre personaje. Este o comedie reusita.

Cu o coloana sonora care include mai mult de 85 de piese celebre, Sing e scris si regizat de Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy), si produs de Chris Meledandri si Janet Healy.

Sing are piese cover dupa mai mult de 65 de hituri faimoase – de la Frank Sinatra si The Beatles pina la Katy Perry si Kanye West. Fiecare personaj principal isi cinta ambitiile personale si calatoria – de la interpretarea lui Rosita a piesei lui Firework si versiunea lui Gunter a piesei lui Lady Gaga Bad Romance pina la piesele cover ale lui Johnny dupa John Legend All of Me si Sam Smith Stay with Me, iar Mike cinta piesa lui Sinatra My Way. Cei cinci concurenti si Buster, administratorul teatrului, au propriile teme muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here