VIDEO Cronica de film: Sta sa ploua cu chiftele 2

Sta sa ploua cu chiftele 2

Inainte sa vizionez filmul de animatie Sta sa ploua cu chiftele 2, am fost la fast-food 🙂 Stiu, o sa-mi spuneti ca nu maninc sanatos.

Mincam si imi imaginam cum hamburgerul din mina mea prinde viata 🙂 Toti cartofii pai, prezenti in tava mea, se aliniau, precum soldatii… In citeva minute, tot universul din jurul meu era invadat de hamburgeri, cartofi, fructe… Si m-am trezit in sala de cinema, la vizionarea productiei Sony Pictures Animation Sta sa ploua cu chiftele 2 🙂 Noul film de animatie este ok pentru cei mici. Este amuzant si educativ. Tot filmul este o explozie de culoare in format 3D Stereoscopic.

„Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continua actiunea comediei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs/ Sta sa ploua cu chiftele. Flint Lockwood era convins ca omenirea e salvata atunci cind isi distrusese propria inventie – masinaria care transforma apa in mincare, provocind ploi cu chiftele si tornade de spaghetti. Curind, insa, Flint descopera ca masinaria e inca functionala si produce niste creaturi mutante, o combinatie intre animale si alimente. Insotit de prietenii sai, el porneste intr-o aventura periculoasa, pentru a salva omenirea – din nou!” (Conform caietului de presa oferit de InterCom Film Romania)

Acest Jurassic Park al creaturilor mutante – „rezervatie de anim-alimente”, cu banane strut, capsuni vorbitoare, creveto-panzei, flami-mango, elefanto-pepeni, etc., iti va capta atentia.

Filmul este inspirat dupa cartea omonima scrisa de Judi Barrett si ilustrata de Ron Barrett. Regia este semnata de Cody Cameron si Kris Pearn.

Cody Cameron a semnat regia filmelor de mare succes Open Season 3 si The Chubbchubbs Save Xmas. El si-a inceput cariera la Dreamworks Animation, colaborind la primele trei din seria filmelor Shrek, precum si la Madagascar, Chicken Run, Surf’s Up, Arthur Christmas, Open Season si Open Season 2, in calitate de actor.

Kris Pearn isi face debutul regizoral cu Cloudy with a Chance of Meatballs 2, realizind regia impreuna cu Cody Cameron. Anterior, el a colaborat la: Cloudy with a Chance of Meatballs, Arthur Christmas, Surf’s Up si Open Season.

Revenind la filmul de animatie, imaginile sunt de nota 10. Cei mici vor fi incintati 🙂 Cu asemenea productie, copii sunt incurajati sa-si imagineze ce se intimpla cu mincarea lor din farfurie.

Vizionare placuta!