VIDEO Cronica de film: The Peanuts Movie

De la realizarea ultimului episod din franciza Ice Age, studioul de animatie Blue Sky incearca sa gaseasca o solutie pentru mentinerea pozitiei lor printre greii animatiei americane. Dupa esecul cu productia Epic, Blue Sky incearca sa se reinventeze cu un personaj iubit de publicul american. Este vorba despre Charlie Brown si Snoopy. The Peanuts Movie are un vizual de nota 10. Incepe bine, cu actiune tipic cartilor pentru micutzi, cu dialoguri amuzante, dar lung pentru asemenea scenariu. Parerea mea ca asemenea subiect iesea super intr-un scurtmetraj, cel mult intr-o productie de maxim o ora.

Regia este semnata de Steve Martino, cel care a realizat scurtmetrajele din Ice Age si lungmetrajele: Epoca de gheata 4: Continente in deriva si Horton Hears a Who!.

Peanuts este despre grijile de zi cu zi pe care le intilnim in timp ce crestem, mergem la scoala, si abordeaza perceptiile oamenilor cu privire la alte persoane.

„Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus si restul mult iubitei trupe Peanuts isi fac debutul pe marele ecran, ca si cum nu ar mai fi fost vazuti inainte, in animatie 3D. Charlie Brown, cel mai iubit outsider din lume, porneste intr-o aventura epica si eroica, in timp ce cel mai bun prieten al sau, adorabilul Beagle Snoopy, se inalta spre cer pentru a-si urma nemesis-ul, Baronul Rosu. Din imaginatia lui Charles M. Schulz si creatorii filmelor ICE AGE, Filmul THE PEANUTS va demonstra ca fiecare outsider isi are ziua lui”

The Peanuts Movie

Micutzii o sa indrageasca personajele din Peanuts. Mergeti cu ei la cinema. O sa le placa ­čÖé