VIDEO Cronica pentru DVD-ul Monsters University/ Universitatea Monstrilor

DVD Monsters University

Pro Video a lansat DVD-ul/ Blu-Ray-ul Monsters University/ Universitatea Monstrilor.

Noul film de animatie Pixar preia temele din comediile americane cu viata studentiilor. Este doar o poveste oarecare despre doi tineri care incearca sa-si schimbe destinul. In final, acestia isi accepta situatia. Se pare ca cei de la Disney repeta mesajul de la Ralph strica tot – accepta-ti situatia.

De la inceputul filmului, Pixar pune accentul pe detalii. O sa vedeti personaje bine realizate, dar si decoruri reusite. Din punct de vedere al tehnicii, animatia este de nota 10.

Cei mici vor fi incintati de personajele din film. Ochiosul Mike Wazowski si blanosul Sullivan vor recuceri ecranele voastre 🙂

„Universitatea Monstrilor ii readuce in fata publicului pe cei doi monstri nazdravani, Mike si Sully, cunoscuti deja din animatia mult aclamata si premiata Compania Monstrilor/ Monsters Inc, care trebuie sa se alieze, in ciuda unor resentimente, pentru a cistiga Campionatul de Tipat.

Exclusi din Programul de Tipat tocmai din pricina rivalitatii dintre ei, acestia se vad nevoiti sa se inscrie la concursul celor mai infricosatori monstrii din Universitate pentru a fi primiti din nou in program. Obligati de circumstante, cei doi isi formeaza repede o echipa care sa concureze impotriva celor mai populare fratii din campus, trecind printr-o multime de peripetii, timp in care prieteniile dintre simpaticii monstruleti se consolideaza puternic”

DVD-ul/ Blu-Ray-ul Monsters University/ Universitatea Monstrilor include si scurtmetrajul de animatie Pixar The Blue Umbrella. Este un filmulet reusit despre umbrela albastra care incearca sa impresioneze o umbrela rosie.

Vizionare placuta!

Pret recomandat pe DVD: 52.90 lei
Pret recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei

Citeste si cronica Nadiei despre productia Pixar Universitatea Monstrilor