VIDEO: Paperman

PapermanPaperman regizat de John Kahrs si Kristina Reed a fost difuzat in deschiderea lungmetrajului de animatie Disney Ralph strica tot. Ma uit la el de mai multe ori si nu ma plictisesc. 🙂 Aceasta creatie a fost postata pe canalul oficial Disney Animation de pe YouTube.

Va reamintesc ca Paperman este nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie.

Paperman este o poveste simpla, minimalista, cu o animatie care se apropie de stilul caracteristic productiilor clasice.

Povestea este despre un tinar functionar din Manhattan-ul unor decenii trecute, un singuratic, al carui destin se schimba dintr-o data atunci cind face cunostiinta cu o frumoasa fata pe peronul metroului. Cind crede ca fata visurilor sale a disparut pentru totdeauna, are norocul sa o zareasca la fereastra unui zgirie-nori, peste drum de biroul sau. Indragostit, tinarul incearca sa ii atraga atentia fetei, aruncind avioane din hirtie, dar din pacate nu reuseste. Totusi, avioanele de hirtie fac tot posibilul ca cei doi sa se reintilneasca in acelasi loc unde s-au vazut prima oara – pe peronul statiei de metrou.

Banuiesc ca multi cititori s-au regasit in aceasta poveste 🙂

Paperman a primit o nominalizare si la premiile Annie.