VIDEO: Povestea din filmul “Cum să îţi dresezi dragonul” continuă: serialul animat “Călăreţii dragonilor” începe în martie la Cartoon Network

Călăreţii dragonilorProdus de studiourile DreamWorks şi difuzat în exclusivitate de Cartoon Network, serialul animat Călăreţii dragonilor („Dragons: Riders of Berk”) va putea fi urmărit şi în România de pe 11 martie, în fiecare marţi de la ora 17:00. Al doilea sezon al serialului va fi difuzat în luna mai a acestui an.

Călăreţii dragonilorPlin de fantezie, comedie, acţiune şi aventuri, serialul Călăreţii dragonilor continuă povestea din filmul Cum să îţi dresezi dragonul: vikingii de pe Insula Tontului au învăţat să-i dreseze pe foştii lor inamici, dragonii, dar încă nu s-au obişnuit cu ei, mai ales că aceştia nu îşi dezmint natura de sălbatici şi creează mereu probleme. Sughiţ, şeful Academiei de Dresat Dragoni, trebuie să găsească de fiecare dată soluţii pentru a împăca cele două tabere. Din fericire, îl are mereu aproape pe prietenul său cel mai bun, Ştirbul, un dragon de o jumătate de tonă, cu ajutorul căruia va ajunge să înţeleagă mai multe despre dragoni, dar şi despre sine însuşi.

Sughit si StirbulSerialul Călăreţii dragonilor, produs în 2012 de studiourile DreamWorks Animation, a primit anul acesta patru premii Annie, inclusiv pentru cea mai bună animaţie de televiziune pentru copii.