Acasă Stiri WE BARE BEARS, o nouă comedie la Cartoon Network!

WE BARE BEARS, o nouă comedie la Cartoon Network!

224
0
||
||

WE BARE BEARS WE BARE BEARS, o nouă comedie la Cartoon Network! WE BARE BEARS, o nouă comedie la Cartoon Network! WE BARE BEARS

Scurtmetrajul a fost premiat cu „Young Amsterdam Audience Award 2014”, la Festivalul de Animaţie KLIK!

Cartoon Network a anunţat că va lansa anul viitor serialul de comedie „We Bare Bears”, o producţie a Studiourilor Cartoon Network. Comedia a fost prezentată ca parte a conceptului Cartoon Network – Noua generaţie, în cadrul Festivalului de Animaţie KLIK!, de la Amsterdam, unde a fost premiată cu distincţia „Young Amsterdam Audience Award 2014”.

We Bare Bears” este cea mai recentă producție creată în cadrul programului de dezvoltare a scurtmetrajelor din Studiourile Cartoon Network. Acest program oferă tinerelor talente în animaţie posibilitatea de a-şi exprima viziunea într-un scurtmetraj, care mai apoi să fie evaluat şi transformat într-un serial.

We Bare Bears” este o comedie animată despre trei urşi, fraţi, care se numesc Grizzly, Panda și Ice Bear. Producţia urmăreşte încercările lor stângace de a se adapta în societatea umană, indiferent dacă acestea se referă la căutarea hranei, la încercarea de a-şi face prieteni în rândul oamenilor sau de a deveni vedete pe Internet. Producţia a fost creată de Daniel Chong, câştigător al premiilor Annie, şi este programată pentru lansare în România, în anul 2015.

 

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Turner Broadcasting System (TBS) Europe operează în prezent 25 de posturi de televiziune in 22 de limbi, în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM şi glitz*. Compania este lideră în inovaţie şi dezvoltare, brandurile sale fiind disponibile pe mai multe platforme: web, VOD, DVD, telefonie mobilă, jocuri, produse sub licenţă, publicaţii şi cele mai noi medii de distribuţie. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

Fundaţia KLIK! este o adevărată forţă internaţională în animaţia de calitate. Fundaţia reuşeşte să stârnească o curiozitate şi o pasiune pentru animație în rândul publicului larg. Având teme diverse în fiecare an, festivalul nu este doar distractiv pentru vizitatori, ci le şi dă teme de gândire în legătură cu cele mai mari probleme întâmpinate de societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here