Acasă Stiri Ziua Imperiului – noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO)

Ziua Imperiului – noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO)

200
0
|
|

Războiul Stelelor Rebelii Ziua Imperiului - noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO) Ziua Imperiului – noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO) Ra  zboiul Stelelor Rebelii2 1024x682

Preview – Războiul Stelelor Rebelii – “Ziua Imperiului”

Cineva din trecutul lui Ezra are nevoie de ajutor pentru a fi eliberat de sub forța Imperiului care a pus stăpânire pe Lothal, în ultimul episod din Războiul Stelelor Rebelii – „Ziua Imperiului”

După ce provoacă ravagii drept „cadou” de Ziua Imperiului – sărbătoarea anuală care comemorează crearea Imperiului, Echipajul Fantomă descoperă un vechi prieten al părinților lui Ezra care a reușit să evadeze și să ia cu el câteva secrete vitale pentru Imperiu. Urmăriți de Agentul Kallus și de Inchizitor, rebelii încearcă să îl elibereze pe furiș pe evadat, dar nu înainte de a afla informațiile pe care le deține despre soarta părinților lui Ezra.

Află misterul trecutului lui Ezra în cel mai nou episod Războiul Stelelor Rebelii, sâmbătă, 22 noiembrie, de la 09:30, la Disney Channel.

Războiul Stelelor Rebelii 1 Ziua Imperiului - noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO) Ziua Imperiului – noul episod din Războiul Stelelor Rebelii (VIDEO) Ra  zboiul Stelelor Rebelii 1 1024x622

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here