“Zoom, delfinul alb” din 8 aprilie la Minimax

Zoom the White Dolphin 4Minimax dă startul la noi aventuri, extrem de dinamice şi experienţe de neuitat pentru doi copii, Yann şi Marina. Totul devine mai palpitant şi minunat din clipa în care cei doi îl întâlnesc pe Zoom, delfinul cel vesel, prietenos, jucăuş şi alb.

Formidabila energie, inteligenţa remarcabilă, drăgălăşenia şi atitudinea plină de umor a lui Zoom îi face pe copii foarte bucuroşi.

Vom urmări în cele 20 de episoade ale noului serial de la Minimax, cât de bine şi frumos se îmbină aventura, soarele, apa, distracţia dar mai ales prietenia dintre copii si Zoom, delfinul alb.

Zoom the White Dolphin 2Zoom the White Dolphin 3Minimax Zoom the White DolphinZoom, delfinul alb
PREMIERA: 08 aprilie de la ora 17:25

Doi copii, Yann de 15 ani şi Marina de 7 ani, pornesc să locuiască cu unchiul lor Patrick, un oceanograf reputat. Împreună ei vor trăi aventuri captivante pe o insulă paradisiacă. Serialul se concentrează pe prietenia deosebită care se naşte după întâlnirea dintre Yann şi delfinul misterios alb numit Zoom.

Despre delfini:
-Cuvântul „delfin” provine din grecescul „delphis”, care înseamnă matrice sau incintă maternă.
-În captivitate, sunt eficienţi în tratamentul bolilor psihice, a dizabilităţilor de dezvoltare ale copiilor sau a depresiei moderate.
-Înotul supravegheat alături de delfini este folosit din ce în ce mai mult ca metodă curativă.
-În nordul Australiei există o comunitate de băştinaşi care se supranumea „poporul delfin” şi avea drept animal-totem delfinul.
-Delfinii erau consideraţi animale sacre, un cult al delfinilor fiind atestat încă din epoca dorică, în anii 700 î. Hr.