Acasă Cronici Robotul Baymax este solutia pentru criza din sistemul medical. Cumparati DVD-ul Cei...

Robotul Baymax este solutia pentru criza din sistemul medical. Cumparati DVD-ul Cei 6 supereroi si o sa intelegeti despre ce este vorba (VIDEO)

213
0

BigHero6_DVD Robotul Baymax este solutia pentru criza din sistemul medical. Cumparati DVD-ul Cei 6 supereroi si o sa intelegeti despre ce este vorba (VIDEO) Robotul Baymax este solutia pentru criza din sistemul medical. Cumparati DVD-ul Cei 6 supereroi si o sa intelegeti despre ce este vorba (VIDEO) BigHero6 DVD 753x1024A aparut DVD-ul Big Hero 6/ Cei 6 supereroi la ProVideo. Este primul lungmetraj de animatie pentru cinema realizat de Marvel. Inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multa actiune, oferind o experienta unica pentru intreaga familie.

Big Hero 6 are multe influente japoneze. Realizatorii animatiei sunt influentati de Osamu Tezuka (creatorul Astroboy). Vizual, Baymax seamana cu robotul urias din Astroboy 🙂

Filmul de animatie este regizat de Don Hall (Winnie the Pooh) si Chris Williams (Bolt), fiind produs de Roy Conli (Tangled).

Filmul este construit in jurul prieteniei dintre Hiro Hamada, un tinar pasionat de robotica, si Baymax, un robot gonflabil supradimensionat. Avem momente de actiune, putina violenta, specifica productiilor pentru baieti, suspans si dramatism. Sa nu intelegeti gresit. Animatia este ok pentru micuti – fete si baieti. Nu o sa va speriati cind o sa vedeti o confruntare intre roboti. Nu o sa vedeti scene de lupta rupte din filmele violente. Realizatorii au reusit sa imbine stilul Disney cu cel Marvel.

La finalul vizionarii animatiei o sa doriti un Baymax de jucarie 🙂 Eu nu am vazut asemenea jucarii in magazinele noastre. Banuiesc ca in strainatate exista asemenea produse marca Marvel.

Toti am visat sa avem un robot 🙂 Posibil ca in viitor sa avem asemenea robot in casele noastre. Ma gindesc ca un robot medical in fiecare familie ar scoate sistemul medical din criza 🙂 Baymax alina durerile, trateaza o gama larga de afectiuni. Stie sa diagnosticheze. Este doctorul perfect. Doctorul vostru va imbratiseaza la finalul consultatiei? 🙂 Baymax o face. Si este dragut.

In Big Hero 6 avem parte de multe clisee, precum dragostea pentru frate, ca binele invinge intotdeauna, ca trebuie sa inveti, sa construiesti in folosul societatii… Este un film echilibrat, bine regizat.

Animatia incearca sa redefineasca notiunea de supererou. Totul pentru progres si stiinta. Pentru a face lumea un loc mai bun.

Imi imaginez ca cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) o sa achizitioneze multe DVD-uri si Blu-ray-uri cu aceasta animatie, dupa care o sa solicite ajutorul oameniilor de stiinta pentru construirea Doctorului perfect 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here