Afla cum puteti vedea filme de animatie oricand. La rezolutia HD si 4K #noutatileProVideo

Pentru cei care s-au saturat sa urmareasca filmele de animatie la tv, cu pauze lungi de publicitate, recomand DVD-urile si Blu-ray-urile. Aveti un mare avantaj: puteti viziona cand vreti.

Este adevarat ca cei de la Netflix si HBO Go iti ofera animatii, dar nu le puteti vedea oricand. Multe titluri de animatii stau cateva luni in arhiva serviciului de streaming. Si mai nou, marile case de productie, precum Disney, nu se regasesc in oferta unor servicii de streaming. Nu cred ca toata lumea isi face n abonamente la servicii de streaming pentru a vedea productile preferate. Este mult mai usor sa achizitionezi un DVD sau Blu-ray. Costurile nu sunt mari. In comparatie cu alte tari, Romania are preturi mici pentru aceste produse. Urmariti cu atentie promotiile si o sa vedeti ca puteti cumpara un DVD cu cativa lei. Eu am dat 3 lei si ceva pentru un DVD cu filmul de animatie clasic Oblio.

Revenind la noutatile DVD/ Blu-ray, ProVideo a lansat cateva animatii faine:

The Secret Life of Pets 2 (2019)/ Singuri acasa 2 – Este o franciza de succes realizata de renumitul studio de animatie Illumination Entertainment, cei care au facut Minionii, Lorax, The Grinch si Despicable Me.

Singuri acasa 2 este continuarea imensului succes din 2016, si ne duce iar in lumea secreta a animalutelor de companie, cu noi peripetii si aventuri atunci cand sunt lasati singuri acasa.Terrier Max (Patton Oswalt) se confrunta cu mari schimbari in viata lui. Stapana lui (Ellie Kemper) s-a maritat si acum are un copil, Liam. Max este atat de grijuliu cu Liam, ca a dezvoltat un tic nervos. intr-o excursie cu familia, Max si Duke (Eric Stonestreet), fratele si prietenul lui adoptat, intalnesc vaci care nu tolereaza cainii, vulpi ostile si un curcan infricosator, intalniri ce nu fac altceva decat sa sporeasca anxietatea lui Max. Din fericire, Max este indrumat de cainile morocanos de la ferma Rooster (Harrison Ford, care debuteaza in industria filmelor animate), care il ajuta pe Max sa-si invinga fricile, sa gaseasca masculul alpha din interior si sa-l mai lase pe Liam in pace.

Il puteti achizitiona in format : DVD, Blu Ray, 3DBD, UHD. Mai multe detalii pe ProVideo.

THE DEATH & RETURN OF SUPERMAN/ MOARTEA SI INTOARCEREA LUI SUPERMAN – format DVD.

Bazata pe celebrele povesti DC, Saga Moartea si Intoarcerea lui Superman ne va aduce doua ore de actiune non-stop. Batalia dintre Liga Dreptatii un extraterestru de neoprit, cunoscut sub numele Doomsday, va atinge culmi de nebanuit. Este o lupta pe care doar Superman o poate termina si odata ce se va intampla, Metropolisul se va schimba pentru totdeauna. Puneti-va centurile! Omul de Otel ne va duce intr-o noua aventura de neuitat.

WONDER WOMAN: BLOODLINES/ WONDER WOMAN MOSTENIREA – format DVD.

Originile legendarei membre a Ligii Dreptatii, Wonder Woman, ne vor fi dezvaluite! Cu sabia si lasoul magic, eroina noastra va face adevarate minuni in lupta pentru justitie! Puterile Printesei Razboinice sunt egal impartitee in trup, suflet si vointa. Ea isi va pune toate abilitatile in miscare pentru a ajuta o tanara care este tinta unei organizatii criminale intitulate Villainy, Inc. Membrii acesteia planuiesc sa invadeze Themyscira – acel loc de o frumusete paradisiaca de unde provine Wonder Woman. Batalia va fi monumentala pentru ca daca exista un lucru la care se pricep amazoanele, ei bine, acela este razboiul!