Acasă Animatia romaneasca Netflix difuzeaza un serial de animatie 3D romanesc (VIDEO) #stiridinlumeanimatiei

Netflix difuzeaza un serial de animatie 3D romanesc (VIDEO) #stiridinlumeanimatiei

17611
0

Disney+ a fost lansat cu 500 de filme si 7.500 de episoade, anunta News.ro. Disney+ poate fi accesat incepand de marti de utilizatorii din Statele Unite, Canada si Olanda. Un abonament costa 7 dolari pe luna sau 70 de dolari pe an.

Din 31 martie Disney+ va fi lansat in Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Spania.

Recomand premiere.fr despre acest subiect.

Netflix difuzeaza serialul de animatie romanesc LooLoo Kids – Aventuri muzicale. Animatiile muzicale pentru prescolari sunt produse de firma romaneasca Tralala.

LooLoo Kids are peste 20 de milioane de abonati pe YouTube. Este singurul canal romanesc care a primit butonul Diamond de la YouTube, distinctie primita de canalele care depasesc zece milioane de abonati.

Netflix a lansat lungmetrajul de animatie Klaus. Este un proiect al lui Sergio Pablos, co-creatorul Despicable Me.

Klaus a fost produs in întregime in Madrid, Spania, de catre o echipa internationala formata din unii dintre cei mai talentati animatori din toata lumea.

Filmul aduce un stil de animatie unic, combinand tehnici de animatie. 2D si tehnologie de ultima ora. Mai multe detalii aici.

Jesper, un tanar postas din peninsula Scandinava, are sansa de a-si pune amprenta atunci cand primeste sarcina de a aduce posta intr-un sat bizar in nordul intunecat, unde intalneste un fabricant de jucarii misterios si cu barba alba, numit Klaus.

netflix difuzeaza un serial de animatie romanesc 3d (video) #stiridinlumeanimatiei Netflix difuzeaza un serial de animatie 3D romanesc (VIDEO) #stiridinlumeanimatiei trolls world tour poster

DreamWorks Animation a lansat un trailer nou pentru Trolls World Tour.

– A aparut trailerul pentru productia The Spongebob Movie: Sponge On The Run. Mai multe detalii aici.

Netflix si Nickelodeon au semnat un acord pentru difuzarea productiilor originale Nickelodeon. Mai multe detalii aici.

Paramount Pictures a lansat trailerul pentru productia cinematografica Sonic The Hedgehog (2020).

– Urmareste trailerul dublat in romana pentru Scooby-Doo, filmul de animatie ce va fi lansat in 2020. Noul film Scooby-Doo se concentreaza pe modul in care adolescentii detectivi, Fred, Velma, Daphne, Shaggy, si Scooby-Doo, s-au intalnit si au ajuns sa formeze echipa misterelor. Mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here