Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Alexandra Balan – Animation Showreel 2020

Alexandra Balan – Animation Showreel 2020

14616
0

Alexandra Balan, animatoarea care a participat la realizarea lungmetrajului de animatie Ethel & Ernest si la filmul Dora and the Lost City of Gold, are un showreel nou.

Romanca, stabilita in Marea Britanie, a colaborat ca animator junior la diverse proiecte de animatie, precum spoturile KFC, Adidas Ultraboost 19, Western Union, Sky Sports Golf, un clip pentru Cupa Mondiala de Rugby si un videoclip pentru Disney – Marshmello. Toate proiectele au fost realizate la studioul Golden Wolf.

La Dora and the Lost City of Gold, Alexandra a participat la realizarea scenelor de animatie din film.

„Tocmai am terminat un nou proiect pt School of Life. Tema proiectului a fost cum sa scapi de grija ca vei muri de tanar. A fost un job lung si cam obositor, dar foarte topical in vremurile astea tulburi 🙂

Voi incepe urmatorul meu job pentru studioul Nexus saptamana viitoare. Din pacate nu am voie sa discut subiectul proiectului fiindca am semnat un NDA, dar pot sa-ti spun ca va fi foarte frumos!

Intre timp, ma mai joc cu un mini-proiect personal pe Instagram. Fac GIF-uri pe tema Virtues for the Pandemic, sa mai ridic si eu moralul internetului un pic :)”

Sursa foto: website-ul Alexandrei. Este o ilustratie realizata de ea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here