Andra Gogan dubleaza vocile personajelor Doctorita Plusica si Printesa Sofia Intai (VIDEO)

 fratii GoganInterviu cu fratii Gogan

Cum ati ajuns sa dublati personajele de desene animate?

Am fost impresionati de desenele animate inca de mici, iar cand am fost chemati la studio sa dam o proba – cei de acolo ne cunosteau deja, deoarece am mai facut reclame pentru studio. Am fost extrem de incantati de sansa oferita si am facut tot ce ne-a stat in putinta ca sa luam acea proba!

La ce seriale auzim vocile voastre? 

Vocile noastre se aud in urmatoarele seriale: Doctorita Plusica, Printesa Sofia Intai, Catelul Blogger, Bafta, Charlie!, Phineas si Ferb, Totul pentru dans, Violetta, dar si in filme: Tinkerbell, Regatul de gheata etc.

Cum arata o zi de lucru la studioul de dublaj? Cum se dubleaza vocile?

Suntem programati la studio in functie de rolul avut (principal sau secundar) si inregistram de la una pana la trei ore. In studio privim un ecran pe care se deruleaza desenul in limba engleza si noi trebuie sa ne adaptam tonul in functie de ce auzim!

Hai sa vorbim putin despre voi. Citi ani aveti? Ce pasiuni aveti?

Andra: Eu am 15 ani. Imi place sa cant atat vocal, cat si la chitara, dar si la pian! In aceeasi masura iubesc dansul! Fac dans sportiv de performanta, dans modern, street dance si step.
Razvan: Eu am 12 ani, Iubesc foarte mult chitara! Imi place de asemenea sa dansez, dar mai nou am descoperit pasiunea pentru break dance!

fratii Gogan

Ce  filme si seriale de animatie va plac?

Andra: Am vazut „Regatul de gheata” si mi-a placut enorm! Imi plac extrem de mult si serialele Violetta si Plaja adolescentilor.
Razvan: Mie imi place mult Ice Age!

 

fratii Gogan