„Ascensiunea lui Jupiter” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Ascensiunea lui Jupiter„Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, de Andy şi Lana Wachowski, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc de vineri până duminică, cu încasări de 1.048.326,1 de lei şi 49.358 de spectatori.

Pelicula SF „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, distribuită de Freeman Entertainment, prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos.

Pe locul al doilea a debutat animaţia 3D „SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”, regizată de Paul Tibbitt, cu încasări de 684.048,23 de lei şi 35.300 de spectatori de vineri până duminică, potrivit cinemagia.ro. Filmul de animaţie, distribuit de Ro Image 2000, spune povestea lui SpongeBob şi a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera reţeta secretă pentru prepararea sendvişului Krabby Patty, care a fost furată de piratul Burger Beard.