Acasă Stiri Barbie in tabara de muzica (VIDEO)

Barbie in tabara de muzica (VIDEO)

144
0

Barbie in tabara de muzica Barbie in tabara de muzica (VIDEO) Barbie in tabara de muzica (VIDEO) Barbie in tabara de muzica 713x1024Pe marile ecrane ruleaza lungmetrajul de animatie Barbie in Rock ‘n Royals (2015)/ Barbie in tabara de muzica. Este o productie Mattel Entertainment.

Sinopsis
Fiți gata de rock’n’roll cu Barbie! În acest muzical, Barbie este Prințesa Courtney, o prințesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă.

Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul în care, printr-o încurcătură, prințesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduie să repare greșeala, și Courtney, și Erika învață să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi.

Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate și să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here