Boomerang – recomandari pentru luna martie 2016

ODDBODS
Premiera: luni, 28 martie, de la 17:50
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:50

SERIAL NOU

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.
Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.

 

Bugs! O producție Looney Tunes

ÎN ASCUNZĂTOAREA IEPURELUI
Premiera: sâmbătă, 27 martie, de la 10:35
Difuzarea: sâmbătă, 27 martie, de la 10:35

PROGRAM SPECIAL

Bugs a săpat o mulțime de tuneluri în ultimii ani că nici măcar nu-și mai poate aminti unde duc toate. Dar, de data aceasta, va trebui să le exploreze pe toate și se pare că aceste tuneluri duc către serialele Boomerang: Fii tare, Scooby-Doo!, Mr. Bean, Tom și Jerry se dau în spectacol și Garfield Show.
Bugs are o mulțime de prietenii care îl vor ajuta să exploreze tunelurile sale.

 

Scooby-Doo - Masca Șoimului Albastru

SCOOBY-DOO: MASCA ȘOIMULUI ALBASTRU
Premiera: vineri, 11 martie, de la 18:45
Difuzare: vineri, 11 martie, de la 18:45

PREMIERĂ

Scooby și gașca participă la o convenție de benzi desenate, dar un personaj negativ în carne și oase își face apariția și are cele mai bune intenții! Acum, gașca trebuie să rezolve misterul înainte ca ticălosul să distrugă convenția și premiera unui nou film inspirat de aventurile lui Blue Falcon, super-eroul lor favorit.
Se pare că ficțiunea devine realitate, pentru că Mr. Hyde, un răufăcător din serialul classic TV Blue Falcon, prinde viață și încearcă să distrugă festivalul. E timpul ca gașca să urmeze indiciile și să-l prindă pe Mr. Hyde înainte ca acesta să distrugă convenția și premiera filmului.