Boomerang – recomandari pentru luna octombrie

MR. BEAN
Premiera: luni, 14 septembrie, de la 16:25
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:25
Episoade noi

Bean, deși pare conștient de provocările vieții de zi cu zi, găsește cele mai bizare și haioase soluții atunci când trebuie să rezolve problemele.

Pentru el, orice lucru se transformă într-o adevărată provocare, iar soluțiile par inexistente. Cu răbdare și perseverență, Bean rezolvă cu brio chiar și cele mai complicate sarcini.

Scooby-DooBU-HU-HUUU SCOOBY-DOO
Premiera: luni, 26 octombrie, de la 18:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 18:20
Program special

Zoinks! Este Halloween și devine din ce în ce mai înfricoșetor!

De această dată, echipa va avea de furcă că o mulțime de vrăjitoare, vampirii și o mulțime de creaturi supra-naturale care îi terorizează pe localnici.

Scooby este un câine mare, dar nu este la fel de curajos. Îi place să călătorească cu prietenii, dar nu și atunci cânt trebuie să dezlege mistere. Din fericire, Shaggy este alături de el atunci când trebuie să se ascundă de creaturele misterioase.

 

Bufnița și prietenii ei

BUFNIȚA ȘI PRIETENII EI
Premiera: luni, 19 octombrie, de la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:20
Episoade noi

Într-o pădure plină de animale nemiloase, această bufniță roz nu își dorește decât să stea liniștită, pe creanga ei, dar, pe măsură ce se relaxează, o mulțime de alte animale își fac apariția și perturbă liniștea, spre disperarea morocănoasei bufnițe care încearcă în fel și chip să scape de gălăgie.