Acasă Stiri Boomerang – recomandari pentru luna septembrie

Boomerang – recomandari pentru luna septembrie

214
0
||
||

Mr. Bean Boomerang - recomandari pentru luna septembrie Boomerang – recomandari pentru luna septembrie MrMR. BEAN
Premiera: luni, 14 septembrie, de la 16:25
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:25

Episoade noi

Viața este o adevărată provocare pentru sărmanul Bean care, deși este un adult în toată firea, întâmpină numeroase probleme în îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Din fericire, perseverența de care dă dovadă este, în cele din urmă, răsplătită și găsește întotdeauna soluții ingenioase pentru a rezolva problemele.

Garfield Show Boomerang - recomandari pentru luna septembrie Boomerang – recomandari pentru luna septembrie Garfield Show1GARFIELD SHOW: REVOLTA ROZĂTOARELOR
Premiera: sâmbătă, 26 septembrie, de la 13:50
Difuzare: sâmbătă, 26 septembrie, de la 13:50

Program special

Răufăcătorul Ratzo conduce rozătoarele într-o serie de jafuri, iar atunci când poliția descoperă o parte din pradă ascunsă în subsolul casei, Jon Arbuckle devine principalul suspect. Garfield trebuie să își ajute stăpânul și să îi demaște pe răufăcători. Oare va reuși ca mai leneșă pisică din lume să își salveze stăpânul?

 

Inspector Gadget Boomerang - recomandari pentru luna septembrie Boomerang – recomandari pentru luna septembrie Inspector GadgetINSPECTOR GADGET
Premiera: luni, 16 august, de la 15:35
Difuzare: de luni până vineri, de la 15:35

Episoade noi

Dr. Claw este imposibil de stăpânit și încearcă fiecare truc posibil pentru a-l păcăli pe inspectorul Gadget, dar nu reușește niciodată.

Penny este foarte determinată și nu are de gând se se oprească până când răufăcătorii nu vor fi prinși, iar unchiul ei va primi meritele care i se cuvin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here