Boomerang – recomandările lunii iunie 2016

DRACULAȘ, VAMPIRUL IEPURAȘ
Premiera: luni, 23 mai, de la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:20
Episoade noi

Draculaș a fost cândva animalul de companie al lui Dracula. El este o făptură paranormală care savurează sucul legumelor pentru a-și spori abilitățile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuiește alături de Mina, o fetiță de unsprezece ani, și de animalele ei de companie: Chester, o pisică aiurită, și Harold, un cățel adorabil. Acum, când se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, Draculaș este la datorie, pentru a salva lumea. Dar, oare, nu este el cel care cauzează toate problemele? Cel puțin aceasta este părerea lui Chester

 

Mr Bean (8)MR. BEAN
Premiera: luni, 30 mai, de la 16:30
Difuzarea: de luni până vineri, de la 16:30
Episoade noi

Mr. Bean este un Charlie Chaplin modern care se lasă condus în situații bizare de propriile sale decizii nu tocmai inspirate.

El este un adult un pic cam aiurit care locuiește cu doamna Wicket, care este foarte morăcănoasă și întotdeauna este suspicioasă când vine vorba de Bean. Din fericire, Teddy este mereu prin preajmă.

 

Bugs! O producție Looney Tunes

BUGS! O PRODUCȚIE LOONEY TUNES
Premiera: sâmbătă, 23 aprilie, de la 12:25
Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 12:2
Episoade noi

Bugs Bunny este cel mai faimos iepure animat de pe planetă! Popularul personaj de la Looney Tunes revine cu umorul lui imbatabil, în înfruntarea cu vechii săi inamici Wile E. Coyote şi Diavolul tasmanian, precum şi cu o mulţime de personaje noi şi captivante, ca Squeaks the Squirrel. Bugs se luptă cu ninja, barbari, ba chiar cu un spintecător negru cu fiţe de lup – în peripeţii care te vor lăsa cu gura căscată!